reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na NFZ to już chyba nie. Refundacja się kończy 30 czerwca. Teraz tylko jeszcze trzeba mieć nadzieję żeby nie zabrali refundacji z leków które są koszmarnie drogie.
Ja byłam no jeszcze kilka dni jestem w tym programie na NFZ i mam zamrożone 3 blaski z refundacji i jak będę robiła kolejny transfer to już tylko prywatnie. Koniec refundacji :(
Chodzi mi o to,że badania typu tsh czy cytologia można zrobić w zwykłej przychodni, jak dobrze pogadać to dadzą skierowanie.
Ja mam opiekę medyczną z firmy,to sporo badań robiłam u nas w klinice a reszta prywatnie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

:)

mamy odłożone 12 tyś ale nie wiemy czy starczy, i tez zastanawiam się czy te pieniądze trzeba od razu wydac czy to

czyli jeżeli klinika w któej sie leczę wykonuje in vitro to mogę zacząć rozmawiać o tym z moją Panią DR? w końcu od pół roku u mnie nic, a wydaje się mi że mój wiek 29 pomału robi sie poważny :(

Witaj, ja tez dziś dołączyłam :)
To zależy czy leki będą do stymulacji refundowane ja po dostaniu refundacji zapłaciłam 10 tys. Za wszystko. Badania moje i narzeczonego też były robione prywatnie oprócz morfologii.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry