reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny.
Ja też dzisiaj krew oddałam i wynik będę miała około 13. Jestem w pracy i podobnie jak Truskawka89 nie wiem czy odbiorę w ciągu pracy czy dopiero po 16. Nie chce płakać w pracy. Najgorsze jest to że coś mnie rano podkusiło i zrobiłam sikańca i tylko jedna kreska, więc chyba nie mam na co liczyć :(

Hej dziewczyny
Krew oddana, wynik gdzies pewnie koło 13, ale chyba sprawdze dopiero koło 15 jak wróce do domu- jestem w pracy i nie chce wybuchnac płaczem. Moj m. nic nie wie, ze poszłam dziś na bete, powiem Wam, ze w domu w ogole o tym nie rozmawiamy, a jestem taka zła na niego, wczoraj sprzątałam, odkurzałam, myłam podłoge a ten sie gapił i nic mi nie pomogł :/ ale byłam wsciekła na niego. Mysle, ze on tez nie wierzy juz w kropka :(
Dzis słuchałam sobie rano zet gold a tam zawsze rano jest horoskop i dla mojego znaku zodiaku wróżbita Maciej przepowiedział wielkie zwycięstwo....zobaczymy :)
Beatko nozki do góry po transferze i niech kropeczek zostanie na 9 miesiecy :**
Tiutienka przykro mi kochana :(

Ja też dzisiaj czekam na wynik. To czekanie jest okropne. Życzę powodzenia :)

Hej dziewczyny.
Ja też dzisiaj krew oddałam i wynik będę miała około 13. Jestem w pracy i podobnie jak Truskawka89 nie wiem czy odbiorę w ciągu pracy czy dopiero po 16. Nie chce płakać w pracy. Najgorsze jest to że coś mnie rano podkusiło i zrobiłam sikańca i tylko jedna kreska, więc chyba nie mam na co liczyć :(
Spokojnie, te testy nie zawsze dają poprawny wynik. U mojej siostry,kiedy była już w ciąży, wyszedł chyba dopiero 2 lub 3 test.
Poczekaj na wynik. Zrobilas wszystko co mogłaś, teraz trzeba czekać. ..

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.
Sikance czasem oszukuja povzekaj na bete wtedy bedzie wszysko jasne.

✊✊✊ zacisniete za wysoka bete

Kasiaaisak - w końcu zaskoczy :-) czasami jest bardziej pod górkę, ale nikt nie powiedział, że będzie łatwo - ja teraz lecę 3ci cykl stymulowany i jeszcze ani jednego jajeczka nie wyhodowali.. no ale za każdym razem jest "ciut" lepiej :)

reklama
Do góry