reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ona przykro mi ;(ale tak jak piszą dziewczyny nie poddawaj się
Truskawko moje gratulacje teraz czekamy na wysoką betę w poniedziałek;**

Ja już mam wyniki bety poniżej 1 czyli kolejna masakra. Łzy same lecą......Truskawka 89 trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję że będzie u Ciebie beta wysoka..
Robię przerwę na 2 miesiące a potem 5 transfer...
Bardzo Ci współczuję...nie poddawaj się:) następnym razem na pewno się uda.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam,
Może nie często tutaj widujecie facetów, ale muszę gdzieś podpytać, zasięgnąć rady i wsparcia - a gdzie lepiej niż w internetach
smile.gif
??

Dzisiaj właśnie mija 8dpt (od północy zaczął się 9dpt). To nasz 3 transfer a drugie podejście do In Vitro. Niestety pierwsze 2 razy (1 raz świeży zarodek średniej jakości a drugi mrożaczek) były nie udane i beta mniej niż 2
sad.gif

Tym razem zostały podane nam 2 zarodki (5 dniowe blastocysty) 4AA i 4AB, tak jak pisałem było to 8 dni temu
smile.gif
Były hodowane na PICsi i na hormonie wzrostu.

Żona się dobrze czuje, od czasu punkcji pobolował Ją brzuch i piersi. Piersi przestały ją boleć, jednak brzuch dalej pobolewa, podobno nie jak na @, znaczy czasem jak na @ a czasem nie (czemu właśnie na miesiączke się pisze @ ?? takie męskie pytanie
tongue_out.gif
). Dostała wysypki na ramionach, plecy ją pobolewają, ciągle chodzi siku i dość dużo spi (ale to raczej nic nowego
tongue_out.gif
). Czy to normalne? Czy to może być objaw ciąży?

W 8dpt zrobiliśmy test "sikańca" (wieczorem o 21:30 - 22:00) i niestety 1 kreska. Żona się trochę podłamała (teraz śpi, a ja czytam i szukam informacji). Stąd też moje pytanie: czy w 8dpt powinna już wyjść beta na "sikańcu"? Czy 1 kreska to wyrok?
sad.gif
sad.gif

Bete z krwi robimy w niedzielę czyli 10 dpt i kolejna we Wtorek 12 dpt.

Sorry że udzielam się jako mężczyzna, ale Żona nie chce się stresować wchodząc na fora, a tylko tak mogę zdobywać informację aby ją wspierać
smile.gif
Robie co mogę aby było jej łatwiej
smile.gif

Buziaki i powodzenia w staraniach nas wszystkich
smile.gif

Witam,
Może nie często tutaj widujecie facetów, ale muszę gdzieś podpytać, zasięgnąć rady i wsparcia - a gdzie lepiej niż w internetach
smile.gif
??

Dzisiaj właśnie mija 8dpt (od północy zaczął się 9dpt). To nasz 3 transfer a drugie podejście do In Vitro. Niestety pierwsze 2 razy (1 raz świeży zarodek średniej jakości a drugi mrożaczek) były nie udane i beta mniej niż 2
sad.gif

Tym razem zostały podane nam 2 zarodki (5 dniowe blastocysty) 4AA i 4AB, tak jak pisałem było to 8 dni temu
smile.gif

Żona się dobrze czuje, od czasu punkcji pobolował Ją brzuch i piersi. Piersi przestały ją boleć, jednak brzuch dalej pobolewa, podobno nie jak na @, znaczy czasem jak na @ a czasem nie (czemu właśnie na miesiączke się pisze @ ?? takie męskie pytanie
tongue_out.gif
). Dostała wysypki na ramionach, plecy ją pobolewają, ciągle chodzi siku i dość dużo spi (ale to raczej nic nowego
tongue_out.gif

W 8dpt zrobiliśmy test "sikańca" (wieczorem o 21:30 - 22:00) i niestety 1 kreska. Żona się trochę podłamała (teraz śpi, a ja czytam i szukam informacji). Stąd też moje pytanie: czy w 8dpt powinna już wyjść beta na "sikańcu"? Czy 1 kreska to wyrok?
sad.gif
sad.gif

Sorry że udzielam się jako mężczyzna, ale Żona nie chce się stresować wchodząc na fora, a tylko tak mogę zdobywać informację aby ją wspierać
smile.gif
smile.gif

smile.gif

Cześć :)
ma miesiączkę często mówi sie małpa dlatego w skrócie @ :)
To bardzo miłe z Twojej strony, ze sie tak interesujesz :) co do objawów to niestety cieżko powiedzieć bo sa one tez skutkiem zażywanych lekow. Test w 8 dpt moze juz cos pokazać, ale ja bym sie nie sugerowała. Testów nie robimy bo to zło :) bardzo często juz przy dużej becie nic nie wychodzi, zreszta robiliście z wieczornego moczu to tym bardziej. Jak sie tak niecierpliwicie to ja na Waszym miejscu zrobiłabym bete dzisiaj :) juz powinna byc :) powodzenia [emoji256]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam,
smile.gif
??

sad.gif

smile.gif

tongue_out.gif
tongue_out.gif

sad.gif
sad.gif

smile.gif
smile.gif

smile.gif

Witaj:)
Sikance to oszukance! Tym bardziej jeszcze zrobiony wieczorem! Ja mysle ze po blastce to juz dzisiaj beta by wyszla.
Bieganie co chwila do łazienki dobrze wróży. Mowie z doświadczenia. Chociaż na tak wczesnym etapie to ciężko o jakiś konkretny objaw ciążowy bo twoja żona jest tak nafaszerowana hormonami ze to hormony moga powodować objawy.

Czemu @? No bo to wredna malpa ktora nam kobietom potrafi zrobić na złość i nie przyjść w terminie hehe

Do góry