Ewunka
Fanka BB :)
U mnie po 3 zastrzykach okres znikaA tak z innej beczki... zaczęłam menopur w 2dc A na 5 dzień mam wizytę czyli 13.09 Ale przecież jeszcz będę mieć okres to jak mi podejrzy czy wszystko ok? To tylko ja tak mam czy to norma?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U mnie po 3 zastrzykach okres znikaA tak z innej beczki... zaczęłam menopur w 2dc A na 5 dzień mam wizytę czyli 13.09 Ale przecież jeszcz będę mieć okres to jak mi podejrzy czy wszystko ok? To tylko ja tak mam czy to norma?
Spadl mi progesteron z 40 na 30...mam dodatkowo brac duphaston 3x1 dziennie...niby nie bylo poronienia...
A tak z innej beczki... zaczęłam menopur w 2dc A na 5 dzień mam wizytę czyli 13.09 Ale przecież jeszcz będę mieć okres to jak mi podejrzy czy wszystko ok? To tylko ja tak mam czy to norma?
Dzień dobry kobietki.
W piatek po wizycue nie pisalam bo nie bylo o czym mimo ze w moim przypadku lekarz piwiedzial ze po 4 dniach zastrzykow moze nie byc nic widać -no i nue było i prawie dostalam zawalu. .......
Dzis bylam wlasnie na kotroli po 6 dniach i sa sa jajeczka.
Spiacy królewicz prawy ma 3 jajka i lewy z mega torbielem (5.5 cm ) ma 2 jajka .
Czyli jest 5 szt w tych samych rozmiarach i kilka ktore moze dogonia moze nie .....
Dla mnie 5 to bardzo dużo jutro znow ide je zobaczyc .
Dzis tez dodaje orangutan wiec o 20 beda 3 zastrzyki .
Kasia .?
Husann. ?
Hes .?
Jak sie maja sprawy dziewczynki. ?
Milagros z tym endometrium to czasem strajkuje i juz nie ten miesiąc ..... rybka chyba tez tak miala ze na sztucznym stanęło i nie rosło miesiąc później pieknie rosło i nawet zarodek sie przyjął i podzielił na 2 szt .
Powodzenia
Ja poszłam jak juz nie krwawiłam, na szczęście, bo mnie to stresuje. Ale jak zaczynałam stymulację to miałam z krwawieniem usg No i wcześniej dwa razy tez... Brr
A mnie dzis boli brzuch jak na okres, z lewej strony bardziej... Za 4 godziny wizyta.
Gosiu możesz mnie wykasować z listy z usg 15. Jade dzisiaj i to na pewno nie bedzie usg serduszkowe ;(
Trzymajcie kciuki zeby to tylko nie była pozamaciczna... [emoji37]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam scratching i podana kroplowke z intralipidem. No i pomoglo...Kochane kolezanki prosze przypomnijcie mi wszystkie mozliwe ulepszacze przed transferem
W srode ide na wizyte zeby pogadac o strechingu endometrium i chcialabym odrazu porozmawiac o ulepszaczach a nie chcem wertowac parenastu stron w necie![]()
Radosc przeogromna....bedzie dobrze...Spadl mi progesteron z 40 na 30...mam dodatkowo brac duphaston 3x1 dziennie...niby nie bylo poronienia...