reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jak w piątek podamy jeden to zostaną jeszcze dwa mrozaczki ;) i będziemy próbować do skutku ale po jednym zarodku podawać. A jak się skończą zarodki i nie będę w ciazy to kończymy swoją przygodę bo drugiej stymulacji już nie będzie
My tez wykorzystujemy te dwa i nie podchodzimy dalej... Juz jeden skarb jest... Bedzie duzo wiecej zabawy z naturalnymi probami:) u nas idiopatyczna nieplodnosc to licze ze jak cos to die teraz juz moze uda;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :) Mam pytanie do tych dziewczyn, którym się udało. Czy nastawienie faktycznie ma tak duże znaczenie? Jakie miałyście nastawienie przy szczęśliwym transferze? Jedni mówią, że lepiej myśleć pozytywnie i wierzyć, że się uda. Inni natomiast, że udało się dopiero gdy stracili nadzieje. Jak było u Was?

Dzis wolny dzien od wizyt ale i tak trzymamy kciuki za male brzdace zakopane w brzuszkach :)
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete :):tak::tak:
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa :tak::tak::tak:
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
  • Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
  • Trzymamy kciuki za synka agatek28 oby szybciutko nabieral sil

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni

28: jaskolcia - wizyta u gin po histeroskopii
28:kasik99 -rozpoczecie stymulacji
29:jagodaaga - wizyta przed crio
30:Blastka - betowanie
30:ema51 - criotransfer
30:malutkikaczorek -criotransfer

Październik
3: Ewunka - betowanie 1
3:rybka14 - badania prenatalne
3:Hooope 86- betowanie
3:Marley - usg serduszkowe
3:jaskolcia - wizyta przed crio
3:BeataWarszawa -wizyta przed stymulacja
4:milagros - wizyta przed crio
4:kasik99- kontrola w trakcie stymulacji
5:katherina - wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
5:gosia321 - wizyta przed stymulacja
10:lile - badanie prenatalne
14: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
20:rybka14 -wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
20:Rustynka - criotransfer
21:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
25:ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
26:Koniczyna82 - wizyta w klinice rozpoczynajaca podejscie do ivf

Listopad
7:rybka14- wizyta u gin prowadzacego ciążę
24:rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę

Falka- rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D8-)
❤❤❤❤❤❤❤

Jeszcze tydzien i ide na zwolnienie hehe mina mojej oddzialowej bezcenna jak sie o tym dowiedziala. Hehe wali mnie to przynajmniej nie bede sie stresowac cala sytuacja na oddziale zwiazana z mobbingiem. I nie bede musiala prosic czy moge wyjsc na wizyte :)
Hmm zrobie sobie w domu jesienne porzadki przed ciaza :)

Cześć dziewczyny :) Mam pytanie do tych dziewczyn, którym się udało. Czy nastawienie faktycznie ma tak duże znaczenie? Jakie miałyście nastawienie przy szczęśliwym transferze? Jedni mówią, że lepiej myśleć pozytywnie i wierzyć, że się uda. Inni natomiast, że udało się dopiero gdy stracili nadzieje. Jak było u Was?
Dobre pytanie. ...ja miałam co dzień inne nastawienie ale za wszelką cenę starałam się żyć jak wcześniej , czyli dosyć aktywnie, ale wiadomo bez szaleństwa, chodziłam do pracy po 12 h , spotkałam się z rodziną, znajomi

Hej dziewczyny. Myślałam, że tym razem bez emocji podejdę do crio,ale jednak się nie da :( im bliżej wszystkiego tym bardziej moje myśli szaleją...kolejna nie przestaną noc... Nadrabiam zaległości na forum i już nie wiem co myśleć o moim lekarzu..czytam tu o różnych dodatkach które wy macie stosowane przed crio lub transferem, a u mnie nic....jak zapytałam lekarza to mi odp że nie widzi wskazań żeby coś ponad standard zastosować...ehhhh chyba popadam w kolejnego doła...nie wiem, może powinnam sama mu coś konkretnego zasugerować?? Co by zwiększyło szansę?
Kochanie nie poddawaj sie. Ja nie mialam nic i sie udalo. Musisz wierzyc ze sie uda i to sobie wizualiziwac...ze twoja beta rosnie :)

Ja przeczytalam ksiazke potege podswiadomosci i rzeczywiscie ciagle wyobrazalam sobie ze jestem w ciazy. Fakt mam duzo mrozakow i to pomoglo mniej sie stresowac ale ciagle mowilam do kropka...potem bylo roznie :) ale przed transferem wierzylam w powodzenie

reklama
Jeszcze tydzien i ide na zwolnienie hehe mina mojej oddzialowej bezcenna jak sie o tym dowiedziala. Hehe wali mnie to przynajmniej nie bede sie stresowac cala sytuacja na oddziale zwiazana z mobbingiem. I nie bede musiala prosic czy moge wyjsc na wizyte :)
Hmm zrobie sobie w domu jesienne porzadki przed ciaza :)
Popieram...odpoczniesz od zlego ludzia :)

Do góry