Hooope86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co? Ja zupelnie nie rozumiem twoich wynikow. Tak na moj rozum. Kazda z tych chorob to problem w innym chromosomie. I co? Nagle wszystko? Cos z czego licza ma wplyw na taki wynik... hcg? Moze to jest tak bez sensu bo po prostu sensu nie ma?
Dziekuje za mile slowajestescie kochane :*
Mimo wszystko ja musze sie na chwile wylaczyc z forum zeby dojsc do siebie po kolejnej porazce. Dlatego tez prosze zeby ktoras z was skopiowala i przejela kalendarz
Nie opuszczam was na zawszeale musze zrobic pare dni przerwy
![]()
Nie marudz. Najpierw sprawdz endo, potem planuj transfer. Ja juz 2 transfery takie mialam, ze wszystko zaplanowane a tu endo do dupy.
Kuedys mualam podane w 19 i 22dc.
Roznie to bywa. W sztucznym cyklu mozna endo pasc tak dlugo az rosnie a nie spada...mozna miec transfer w 30dc, 40dc....
Cierpliwosc, niestety. U mnie tez na wyczerpaniu. Dopiero 4dc.
Nie wiem dokładnie co biorą pod uwage wyliczając prawdopodobieństwo. Na pewno pomiary z usg,wiek matki, beta HCG i jakies białko z krwi ... Dziecko jest małe, przeziernosc jednak nie jest tragicznie duża, kość nosowa widoczna ... Tez nie rozumiem skąd az tak tragiczny wynik . Czytałam gdzies , ze leki moga troche zaburzać wynik, ze waga matki jest brana pod uwage, mam nadwagę , ale nie wazę 100kg... To jest rachunek prawdopodobieństwa i przewaznie sie jednak sprawdza. [emoji27]
Milagros, czy zeby zrobić diagnostykę preimplantacyjna , musze mieć wskazania ? Jesli diagnoza sie potwierdzi to chyba większych wskazań nie trzeba prawda ? Najpierw sami zrobimy kariotypy. Co jeszcze zrobić zeby jak najbardziej uchronić sie przed taka syt w przyszłości ?
Głowa mi pęknie, nie wytrzyma tej gonitwy myśli ... serce tez ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze miałam crio na sztucznych cyklach i lekarz mi powiedział, ze transfer będziemy robić maksymalnie do 22? (już nie pamietam dokładnie ale to był dwudziesty któryś dzień). Coś się potem nie tak chyba z tym endo robi. Mi zreszta odwołali transfer bo endo nie urosło tyle ile powinno, rosło powolutku- nie spadało. Także nie pasł go niewiadomo ile...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak na ruchliwosc