mniam mniam.Kochane,
Miłego dnia!
Ja właśnie pieke przed praca dla męża muffinki snikers
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mniam mniam.Kochane,
Miłego dnia!
![]()
To powinno być karane hehe takie tortury z rana? Lecę do piekarni, kupię sobie jakąś babeczke chociaż pewnie nie będzie tak pyszna [emoji52]Kochane,
Miłego dnia!
![]()
Gdzie mieszkasz, tez wpadniemy, wyglodaja tak aptycznie [emoji7]Kochane,
Miłego dnia!
![]()
[emoji110] [emoji110] [emoji110]Zmiana planów. [emoji1] Jadę dzisiaj na betę, a w poniedziałek ewentualnie powtórka.
A jakie przeciwciala mialas robione ?Zmieniłam klinikę i wymusiłam immunologie na nowym lekarzu który skierował Mnie do APC w Łodzi do dr Paśnika , rewelacyjny lekarz !! Zrobił tak naprawdę przeciwciała krzepliwość i komórki Nk, na resztę Mnie nie naciągał . Wyszło hashimoto + plus komórki nk i jeszcze jedne ale nie pamietam teraz co dokładnie . Dostałam taki pakiet i zalecenie zrobić invitro i zamrozić zarodki a później wdrożyć leczenie .![]()