AniaCh83
Fanka BB :)
@Elvka37 @Małgoś86 u mnie 6t5d więc prawie razem. Obyśmy w tym.gronoe dptrwaly do listopada ...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi testy wychodziły negatywne w dniach ok 8-11 dpt, a beta była. Ale mialam denne testy może , najtańsze z Amazona i leżały już bardzo dlugo.Ah no właśnie. Ciekawa jestem czy są jakieś dziewczyny tutaj co zrobiły i nic a potem im się pokazało. Czy np jak się zrobi w 8 dpt to powinien już być bladzioch a jak nie ma to jaka jest szansa, że jeszcze się pojawi. Jakieś statystyki by się przydały ale kurcze nie mogę się ich nigdzie doszukać.
Przy pierwszym razie byłam jakaś dużo bardziej opanowana. Wariat że mnie.
Nie marudź tylko wrzucaj zdjecie[emoji38]. I nawet jeśli nic nie ma to się jeszcze do końca nie sugeruj. Tylko i wyłącznie beta prawdę Ci powie[emoji4]9 dpt- test raczej negatywny; ( Raczej...bo na pierwszy rzut jedna krecha ale jak sie dobrze, naprawdę dobrze przyjrzę pod światło to coś tam jest... nie wrzucam zdjęcia bo nie chce psuć dobrej passy, nie wiem co myśleć, niektórym dziewczynom wychodziły test 9 dpt jedneg oblastusia... nie tracę jeszcze wiary, ale liczyłam na coś więcej; (
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez tu widzę rozowiutki cień