M@gda
Moderatorka
Bede czekac niecierpliwieNarazie M@dzia podczytuje tylko zobaczę po piątkowym USG jak wszystko będzie ok to się przywitam na grudniowych...![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bede czekac niecierpliwieNarazie M@dzia podczytuje tylko zobaczę po piątkowym USG jak wszystko będzie ok to się przywitam na grudniowych...![]()
Moniq kazda z nas to czuje. Nie wazne ike ma lat.Ja wolałabym, żeby powiedzieli proszę zapłacić 60 tyś. za badania i transfer, wszystko będzie ok. Jestem w stanie to zapłacić, ale nie wiem czy będę w stanie podejść do in vitro i zebrać się nie daj Boże po nieudanym znowu do życia.
No no fajnie jak jest się na zwolnieniu i w takiego komarka można uderzyć .
Polecam psychologa jesli ci bardzo ciezko. Mam ciocie, ktorej sie nie udalo leczenie i przeszla dosc gleboka depresje. Dlatego jesli czujesz az tak zle.psychicznie warto z kims porozmawiac. Nie wiem na ile delikatna suplementacja lekami jest mozliwa, ale lekarz juz by ci cos podpowiedzial.Wiem M@dziu, ale im kobieta starsza, tym większe prawdopodobieństwo, że już nigdy nie zostanie mamą. Często w nocy się budzę i płaczę, bo boję się, że już nie zdążę...
Tak. Fota i grupowo ocenimy.Dziewczyny właśnie zrobiłam sikanca w 7 dpt i widzę cień drugiej kreski czy jest to możliwe ?
Jest tego troszke niestety pamietam twoje 6stronWroce do domu to ci napisze ,bo jest jakies 6stron,nie mam tego w glowie![]()
Ja do jutra na L4. Ale moze mi przedluzy...No no fajnie jak jest się na zwolnieniu i w takiego komarka można uderzyć .
Gorzej było w pracy o 14 kryzys i oczy na zapałki![]()