Emilianka6966
Fanka BB :)
Cudny ciciorA u nas dzisiaj manicure w pełnym sloncu!
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudny ciciorA u nas dzisiaj manicure w pełnym sloncu!
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
A jaki niedobry! [emoji6]Cudny cicior![]()
Dziewczyny co jest lepsze luteina czy lutinus? Pytam bo mój doktor zalecił przed transferem luteine a po transferze inna doktor powiedziala ze zmieni na lutinus jest troche droższy ale lepszy. Pomyslalam ok ale nie sądziłam ze taka roznica w cenie za luteine płacilam 56zl a dzis pani w aptece mowi ze lutinus kosztuje 289zl. Jutro popytam po innych aptekach ale watpie czy znajde dużo taniej.
Jest tyle czynników które mają na to wpływ. Sama nie wiem. Zrobiłam wszystko co mogłam..To prawda, czas leci, my pierwsze podejscie mielismy w lipcu 2016, wierze ze wkrotce wydarzy sie cud, podczas ostatniego podejscia doszlo do zagniezdzenia, a to juz byl u nas sukces, zastanawiam sie tylko dlaczego zdrowy zarodek sie nie rozwinal...
Ja mam estrofem duphaston no i ten lutinus i teraz nie wiem czy isc do kliniki zeby recepte zmienili.Powiem Ci ze po poprzednich transferach brałam Lutinus teraz biorę luteinę duphaston i prolutex przy takiej obstawie nie wiem czy to ma aż takie znaczenie .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że trzeba go dobrze umyć i wysuszyć. Ja najpierw używałam palca, potem odkryłam aplikator i uznałam że jest bardziej higieniczny od palca. A potem wydawało mi się że trochę drażni szyjkę? Przy tych wszystkich lekach miałam dziwne uczucie szczypania-jakby podrażnienia. Macie też tak?Czyli nie można stosować aplikatora do luteiny w ciąży? Nie umiem palcami, przyzwyczaiłam się do aplikatora, sparzam za każdym razem i co tydzień wymieniam..
Co myślicie?
Lutinus jest drogi i trudno dostępny. Brałam luteinę i miałam bardzo dobre stężenie progesteronu.Ja mam estrofem duphaston no i ten lutinus i teraz nie wiem czy isc do kliniki zeby recepte zmienili.
Wielkie gratulacje!!!Ja właśnie niedawno pierwszy raz zwymiotowalam...
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się