reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
1.06 będzie 15 dpt :) wiec chyba wtedy, choć w zaleceniach miałam raz 15dpt a raz 14dpt, wiec już sama nie wiem. Miałam dwudniowy zarodeczek wiec pewnie lepiej w 15 ... a Ty? Chyba tez 1.06 [emoji16] jak się czujesz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No faktycznie strasznie długo masz czekać, wykończyć się da :p Miałam podany 3-dniowy zarodek 18.05 i 26.05 mam zrobić HCG, estradiol i progesteron. Beta jeszcze będzie na niskim poziomie ale pewnie i tak nie mniej niż 10 jak się udało, ale też na inne hormony klinika patrzy czy jest OK. Myślę że w 10.dniu u Ciebie na pewno test z krwi powie prawdę :)

Czuję się dobrze, w sumie nic szczególnego. Ale ja nawet podczas stymulacji mało co czułam :D A Ty?

Miłego dnia dziewczynki :*
Myślałam że minął mi już czas na spanie, ale siedzę w pracy i ledwo widzę na oczy, czekam na 16 i do spania :) :) wy też tak macie? Ja bym mogła dzień i noc spać

Cześć dziewczyny :-)
Nie było mnie tu pare dni a widze ze mamy tu dobre wiadomosci - Emikianka szczere gratulacje ! ;-)
Ja dostałam wiadomośc z kliniki ze z 6 zaplodnionych komórek 4 piękne i silne zamrozili w 5 dobie ;-) dwa przestaly sie rozwijac.
Jak czytam wasze wpisy ze pobrali wam pare lub parenascie komorek to czuje sie jak kosmitka...dlaczego ja mialam az 60...jestem jakas nienormalna ;-P
Pozdrawiam :-)
60?!! Omg jak Ty to zmiescilas w brzuchu?? Fenomen [emoji2] Ale gratuluję tych co zostały i czekają na Ciebie! [emoji4]

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

No faktycznie strasznie długo masz czekać, wykończyć się da :p Miałam podany 3-dniowy zarodek 18.05 i 26.05 mam zrobić HCG, estradiol i progesteron. Beta jeszcze będzie na niskim poziomie ale pewnie i tak nie mniej niż 10 jak się udało, ale też na inne hormony klinika patrzy czy jest OK. Myślę że w 10.dniu u Ciebie na pewno test z krwi powie prawdę :)

Czuję się dobrze, w sumie nic szczególnego. Ale ja nawet podczas stymulacji mało co czułam :D A Ty?

Ja też dobrze i teraz i podczas stymulacji :) żadnych szczególnych odczuć :) lekko wzdęty brzuch od leków i tyle ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Stwierdzam ze na czas oczekiwania do bety powinni wyłączać mózg. Przecież to można zwariować [emoji12]to już mój trzeci raz a Ja dalej świruje . 3 dpt i zero objawów , a może to właśnie objaw ?!poszlabym do pracy ale Moje pracownice zaraz jak sroki siądą i milion pytań będą zadawać a czujesz coś ?a jak myślisz itp i sama nie wiem co gorsze [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry