anetka303
Fanka BB :)
[emoji52] przykro miNiestety i tym razem nie zostanę mamusia.wynnik jest negatywny... Czułam to przez te obfite krwawienie
[emoji127] 28.10.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji52] przykro miNiestety i tym razem nie zostanę mamusia.wynnik jest negatywny... Czułam to przez te obfite krwawienie
Bliźniaki, bosko Kiedy termin?? w Grudniu??
Bardzo mi przykro i tule bo wiem jak ciezko ci dzis...Niestety i tym razem nie zostanę mamusia.wynnik jest negatywny... Czułam to przez te obfite krwawienie
Ja też mam termin grudniowy, nie chciałabyś dołączyć do grudniowych mam 2017? Link do: Grudniowe mamy 2017tak, ok 21 prezent na swieta po 6 latach staran
jestem po USG juz. Mam dwa pęcherzyki za dwa tygodnie kolejne USG i wtedy juz serduszko można będzie usłyszeć.Keha, super, super!!!!
Naprawdę bardzo mi przykro... Trzymasz się jakoś?Niestety i tym razem nie zostanę mamusia.wynnik jest negatywny... Czułam to przez te obfite krwawienie
dziekujeGrstulacje
No i są jeszcze ciężarówki po ivf Link do: ciężaróweczki po in vitro tam głównie poruszane są typowo ciążowe tematy, tu raczej wspieramy sie w walce o dzidzie. Oczywiscie super jakbyś i tu została i dzieliła sie doświadczeniem.Ja też mam termin grudniowy, nie chciałabyś dołączyć do grudniowych mam 2017? Link do: Grudniowe mamy 2017
Też tam jestem, sporo dziewczyn po ivf miało szczęście w marcu/początku kwietnia. Dziewczyny jeśli któraś ma termin na grudzień i nie mam jej na grudniówkach jest mile widziana.
Wiem, ale pomyśl ile dziewczyn nie ma mrozaczkow....daj sobie czas na żal i do dzialania
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się