Sol
Fanka BB :)
Siłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...![]()
jeszcze poczekaj na ta bete jako ostatecznosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...![]()
Taki mąż to skarb, mój też za mnie sprząta, bo ja przez krwiaka mam zakazU mnie mąż też nie do końca radzi sobie z porzadkami, kiedyś bym się zagotowala i poprawiła po nim a dziś cieszę się, że mam w nim wsparcie. Posprzata troszkę mniej dokładnie, nie mogę doprosic się umycia okien ale za to tak pięknie przygotował pokoik dla dzieci....jestem z niego dumna. Jeszcze meble, ozdoby i po sprawie
[emoji127] 28.10.2017
Gosia to będzie dla ciebie szczęśliwy miesiąc. Ja rok temu też w czerwcu miałam punkcje a teraz zaczął się dla Kuby 3 miesiąc.Chyba czeka na kariotypy
W BialymstokuGosia to będzie dla ciebie szczęśliwy miesiąc. Ja rok temu też w czerwcu miałam punkcje a teraz zaczął się dla Kuby 3 miesiąc.
A gdzie punkcja Olsztyn czy Białystok ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
No to teraz czekamy na piękny przyrost!Dziewczyny!!!!!! Betka 10,67)) Po prawie 7 latach walki pierwsze podejście do in vitro i takie cuda
![]()
Gratulacje i trzymam kciuki za piekny przyrost. Ilu dniowy zarodeczek ?Dziewczyny!!!!!! Betka 10,67)) Po prawie 7 latach walki pierwsze podejście do in vitro i takie cuda
![]()
Gratulacje i trzymam kciuki za piekny przyrost. Ilu dniowy zarodeczek ?
Gratulacje ;***Dziewczyny!!!!!! Betka 10,67)) Po prawie 7 latach walki pierwsze podejście do in vitro i takie cuda
![]()
Dziewczyny!!!!!! Betka 10,67)) Po prawie 7 latach walki pierwsze podejście do in vitro i takie cuda
![]()