Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ma... możesz oglądać seriale, czytać książki, leżeć na hamaku za domem.męczy psychicznie te czekanie. może jakaś rada jak sobie radzić z tym czekaniem? gratuluję z całego serca
Nie ma... możesz oglądać seriale, czytać książki, leżeć na hamaku za domem.
Możesz z nami pogadać, ale czekać i tak będziesz. Najważniejsze żeby się nie martwić i myśleć (chociaż starać się) pozytywnie.
Miałyście mdłości po lutinusie? Ja cały czas mamniedobrze mi i niedobrze
Trzymamy kciueki. Oby te bociany dzieciaki ci niosły, nawet 2Dziś jadąc na spacerek po pięknym Zoo w Borysewie napotkalam na swojej drodze trzy gniazda bocianów po jednym bocku w każdym i dwa pięknie latające nad moim autem mam nadzieję,ze to dobry znak. Jutro Beta.... Strasznie się boję [emoji33]
Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Za pierwszym. Miałam podane dwie 5dniowe blaski, została ze mną jedna. teraz 13tc jest.moge zapytać za którym razem tobie sie udało? u nas niby jakiegoś problemu nie ma a nie wychodzi. teraz mieliśmy podane dwa zarodki klasy 8a. jeden był z nacieciem AH
U nas juz wstepnie mieszkanko w Bialymstoku zarezerwowane i jutro sie okaze czy wyjezdzamy we wtorek czy w srode![]()
Dziś jadąc na spacerek po pięknym Zoo w Borysewie napotkalam na swojej drodze trzy gniazda bocianów po jednym bocku w każdym i dwa pięknie latające nad moim autem mam nadzieję,ze to dobry znak. Jutro Beta.... Strasznie się boję [emoji33]
Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Oby owocnieHej ja też w środę mam wizytę w Białymstoku, zaczynam monitoring![]()