G
gość 5
Gość
A to czyms grozi?Tak, ja robilam i mialam ponad norme [emoji53]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to czyms grozi?Tak, ja robilam i mialam ponad norme [emoji53]
Jak nie zareagowałaś? Wcześniej przy IUI miałam Menopur, teraz zamienili właśnie na Puregon. Ponoć silniejszy.Ja mialam teraz te zastrzyki
A robiłaś bo miałaś wskazania? Mi w sumie lekarze nic nie mówili na ten temat...Przyjmuje kwas foliowy juz chyba z 1,5 roku przed zajściem w ciąże. Teraz jakos na to wpadłam i jutro przy okazji innych zleconych badań sprawdzę.Tak ja robiłam, da się oznaczyć go z krwi.
Yeah! Tylko nie rob testow sikanych wczesnie kochana!
Witam wszystkie kobietki. Mam pytanie ale nie mogę się doczytać bo tyle tu wypowiedzi a dla mnie to czarna magia ;o nie wiem w większości o co chodzi.
Czekamy na wyniki genetyczne gdyż straciliśmy dzieciątko w 22 tc. Z dnia na dzień mój strach jest większy i wiekszy. Głowa pisze czarne scenariusze;(
Ale czy są tu osoby, które mają jakaś mutacje która uniemożliwia im poczęcie zdrowego dzieciątka? Wtedy jest szansa na in vitro ? Z plemników mojego męża? Czy wtedy też się przychodzi przez całą kurację jakaś hornonalna? Zastrzyki itp. ? Bo czym więcej czytam tym mój strach jest większy;(
A robiłaś bo miałaś wskazania? Mi w sumie lekarze nic nie mówili na ten temat...Przyjmuje kwas foliowy juz chyba z 1,5 roku przed zajściem w ciąże. Teraz jakos na to wpadłam i jutro przy okazji innych zleconych badań sprawdzę.
Ja betę i hormony już 16-06Kiedy masz betę? Ja mam weryfikację hormonów 16, a beta 19.06