Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczyny a przy stymulacji czulyscie cos?
Ja czułam się bardzo dobrze, nic mnie nie bolało, samopoczucie było wyśmienite,itp.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a przy stymulacji czulyscie cos?
A ile Was wyniosły same leki z refundacją do in vitro? Wiem, że to jest różnie ale muszę wiedzieć choć jak mniej więcej się przygotować?
Teraz mialam krotki.OO, to ładnie podskoczyłoA jaki miałaś teraz protokół?
Przez rok bralam izotek na cere- bardzo wysoka dawka witA.ale czy to spowodowalo poprawe nie wiem.Ooo to super uroslo bralas jakies leki na to ?
Jak świeży to musiała mieć zastrzyk podany. Niech zrobi betę w miarę możliwościMa troche jasniejszy niz twoj Ale jestczyli mozliwe
ona miala swiezy transfer niewiem co do zastrzyku
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji2]ja pochodziłam w Invicie w Gdańsku i też tam dalej chodzę [emoji6]Ojj radość nie z tej ziemiJa chyba chciałabym pozostać w klinice....oczywiście jeśli będzie taka możliwość...bo nie wiem czy lekarze zajmujący się niepłodnościa prowadzą również ciążę. ..?
Blastka nawet 6 dni po transferze są i takie odważne dziewczyny Ale wtedy tylko beta prawde Ci powie.Dziewczyny a ile dni po transferze robiłyście testy, betę? Jak długo trzeba czekać by sprawdzić czy się udało?
Blastka nawet 6 dni po transferze są i takie odważne dziewczyny Ale wtedy tylko beta prawde Ci powie.
O skubana! Malenstwo szalejeWynik drugiej bety 267Tak mi dobrze. ....