anetka303
Fanka BB :)
GratulujęDzis 9 dn po transferze z mrożaczków zrobiłam bete pozytywna 128.1
[emoji127] 28.10.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęDzis 9 dn po transferze z mrożaczków zrobiłam bete pozytywna 128.1
Dziewczyny w ciąży. ...czy Was też dalej boli krzyż? Dzisiaj jakoś ten ból jest mocniejszy....nadmienię, że mam tylozgiecie macicy, czy to może mieć wpływ?
Do 5 dnia trzymali podali mi blacocyste wysokiej klasy najlepszaAAAAAAAAAAAA! Cudownie gratuluję!!!! :-) To chyba bardzo wysoka beta, co? Miałaś podawane dwa kropki? Iludniowe? ;-)
Wspaniała wiadomość! !!!Dzis 9 dn po transferze z mrożaczków zrobiłam bete pozytywna 128.1
Popłakałam się ze szczęścia nie mogłam wytrzymać do godz 17 i poszłam z męzem do szpitala szybciej po wynikWspaniała wiadomość! !!!
Cały czas mnie rwie. ....to jest taki ból jakbym miała zakwasy,czy coś -ciężko to wytłumaczyćEee... też mam tyłozgięcie i od trzech dni boli mnie po lewej stronie, na dole pleców. Nie wiem czy to kręgosłup, krzyż .. czy może jakieś korzonki mnie złapały. Momentami Cie rwie, jak ruszysz się jakoś gwałtowniej?
Ja ryczałam.....nie mogłam się uspokoićPopłakałam się ze szczęścia nie mogłam wytrzymać do godz 17 i poszłam z męzem do szpitala szybciej po wynik
Może sie podzielił [emoji3]1 Zarodek wysokiej klasy.Nom wydaje mi się że duża beta za 2 dni powtórzyć
Oj dajesz nadzieję ;-) Ja mam w piątek 9 dpt 4 dniowego mrozaka i miałam nie robić bety, bo wydawało mi się za wcześnie ;-) a u Ciebie cudny wynik1 Zarodek wysokiej klasy.Nom wydaje mi się że duża beta za 2 dni powtórzyć
mogą być bliżniaki to chyba była by większa beta ale nie znam sie jestem happy oby za 2 dni byl przyrost , jeszcze mamy 4 mrożaczkiMoże sie podzielił [emoji3]