walczaca o szczescie
Fanka BB :)
To takiego Ci życzymy, i czekamy na info :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie! Moka nie wyrzucaj tego sikaNo i tyci kreseczka wychodzi dopiero po 3 h [emoji12]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Pixie u mnie bylo 118 a teraz sie okazalo ze byly 2 dzidzie to nie widze innej opcji u ciebie jak tylko wielki maly podzial hahaKochana sikacz niczego nie przesadza, moze wyjść ale nie musi.
Jak porównuje wyniki bety innych dziewczyn to w 8 dpt chyba Ropuszka miała 30 inne 70 a mi wyszło 180.... nie da sie porównać.... Nie chce robić niepotrzebnej nadziei ale do bety jeszcze wszystko moze sie zdążyć [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A co u was jest przyczyną niepłodności ? trochę już przeszłaś...dlatego już niedługo na pewno wam się udaJa juz jedna pełną procedure mam za soba teraz jestem w trakcie drugiej transfer swiezego zarodka nieudany, zostal mi jeden mrozak i w następnym cyklu bedzie crio
Nie mam fotekTo cudne wieści. Rosnijcie,widocznie podoba sie Jej u Mamusi. No i oczywiście gdzie fotki dla ciotek??
Bardzo cię tule.Niestety biała biel najmniejszego cienia... Przeczucie niestety się sprawdziło... Nie wiem czy kiedykolwiek się uda... Zrobiłam wszystko co mogłam tona leków, intralipid, embrioglue, leżenie plackiem przez trzy dni, oszczędzanie się mega przez dwa tygodnie i nic. Endometrium piękne i ***** z tego wyszło![]()
hejA co u was jest przyczyną niepłodności ? trochę już przeszłaś...dlatego już niedługo na pewno wam się uda![]()
A bo tak zapier...lacie ze jak przychodzr z roboty to patrze 300 wiadomosci to se myślę pier...le nie czytam sprawdzam tylko jak tam betyMisis wlasnie myslalam o tobiemasz juz wyniki badan? Niby jestes ale jakby cie nie bylo
co u ciebie?
Ja rok temu zamieszkałam na nowym osiedlu i na szczęście jest tu dużo młodych małżeństw bez dzieci... Nie czuję się gorszaR
Rozumiemy to doskonale... u mnie wszyscy sasiedzi na osiedlu majs dzieci tylko my nie i jeszcze jedna para... a na osiedlu 26 rodzin :-( wiem i rozumiem co czujesz... trzymaj sie. Nam rez sie uda!