asinka89
Fanka BB :)
dziekujeTrzymajcie się dzielnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekujeTrzymajcie się dzielnie!
bardzo ładny wynikZadzwonili. Do dzisiaj przetrwały 4 . Inaczej 1 się nie zapłodniła, druga zaplodnila się zle, jakiś podział tripoidalny? Co znaczy, ze płód byłby genetycznie uszkodzony. Jutro o 11:20 transfer. Boże aż się poryczalam ze stresu.
Moka wytrzymaj jeszcze troche, już niedługoJezu co chwilę patrzę na stronę z wynikami. Mam nadzieję że będą przed przyjazdem M. nie chcę żeby widział moje załamanie zresztą i tak mnie nie wesprze tylko się będzie wściekł że przecież wiedziałam że za pierwszym razem rzadko się udaje itd. Go zawsze mój płacz tylko bardziej denerwuje tak sam odreagowuje to wszystko. Jak będę miała wynik to mu napiszę żeby sobie do kolegów pojechał ale gdzieś żeby nie musieć na mnie w takim stanie patrzeć a ja sobie usiądę w kąciku i powyję![]()
Trzymam mocno kciuki.Jezu co chwilę patrzę na stronę z wynikami. Mam nadzieję że będą przed przyjazdem M. nie chcę żeby widział moje załamanie zresztą i tak mnie nie wesprze tylko się będzie wściekł że przecież wiedziałam że za pierwszym razem rzadko się udaje itd. Go zawsze mój płacz tylko bardziej denerwuje tak sam odreagowuje to wszystko. Jak będę miała wynik to mu napiszę żeby sobie do kolegów pojechał ale gdzieś żeby nie musieć na mnie w takim stanie patrzeć a ja sobie usiądę w kąciku i powyję![]()
To chyba ładny przyrost ?u mnie z wtorkowego 1640 dzisiaj 1889...
Włącz pozytywne myślenie! Proszę!Jezu co chwilę patrzę na stronę z wynikami. Mam nadzieję że będą przed przyjazdem M. nie chcę żeby widział moje załamanie zresztą i tak mnie nie wesprze tylko się będzie wściekł że przecież wiedziałam że za pierwszym razem rzadko się udaje itd. Go zawsze mój płacz tylko bardziej denerwuje tak sam odreagowuje to wszystko. Jak będę miała wynik to mu napiszę żeby sobie do kolegów pojechał ale gdzieś żeby nie musieć na mnie w takim stanie patrzeć a ja sobie usiądę w kąciku i powyję![]()
Super wynik! Brawa dla kropków!Zadzwonili. Do dzisiaj przetrwały 4 . Inaczej 1 się nie zapłodniła, druga zaplodnila się zle, jakiś podział tripoidalny? Co znaczy, ze płód byłby genetycznie uszkodzony. Jutro o 11:20 transfer. Boże aż się poryczalam ze stresu.
Masz wyniki?Koniec nadziei![]()
Nie mów tak. Powtórz za dwa dni... W 10dpt robi się dla blastki pisały Ci dziewczyny ze przy 3dniowych robiły w 12 13 dniu...Koniec nadziei![]()