• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

z jednej strony chciałabym zrobić to na fundusz bo taki zabieg powinien się należeć, jak "psu buda" ale jak pomyślę, że znowu będę jeździć po wszystkich szpitalach i opowiadać całą historię a na końcu się okaże, że nie mają miejsca i mam se jechać do innego to mnie nerw bierze. A tu przynajmniej wiem, że wszystko powinno być git, bo ona jest naprawdę dobrym specjalistą i fachowo robi zabiegi...
Nie mam pojecia ile to kosztuje ale ja chyba wolalabym isc do tej Twojej lekarz jak masz zaufanie, bo to w koncu zabieg w macicy.

reklama
W skrócie z wizyty...9dc Endo 7 mm
Wyniki scratchingu ok
Ale jestem na tyle dziwnym przypadkiem i na sztucznym cyklu urósł mi pęcherzyk w lewym jajniku... Ma już 16mm jeśli do środy nie urośnie to wtedy będziemy gadać o transferze jeśli urośnie to d*** i kolejny cykl w plecy.

Też miałam tak samo. Mimo leków urósł mi pecherzyk. Ale czekaliśmy na owulację i po jej potwierdzeniu w 6.dniu mialam criotransfer. Udany. Jak widzę co klinika to jest inaczej :/

W skrócie z wizyty...9dc Endo 7 mm
Wyniki scratchingu ok
Ale jestem na tyle dziwnym przypadkiem i na sztucznym cyklu urósł mi pęcherzyk w lewym jajniku... Ma już 16mm jeśli do środy nie urośnie to wtedy będziemy gadać o transferze jeśli urośnie to d*** i kolejny cykl w plecy.

U mnie zawsze dr też sprawdza czy pęcherzyki rosną (a skoro sprawdza to chyba taka opcja jest). Może za małe dawki leków? Czyli wizyta w środę i wtedy będzie więcej wiadomo. Naprawdę jak nie urok to sr***ka. Albo walka o endometrium, albo jakies pęcherzyki które są wtedy kiedy ich nie trzeba. Ciągle pod górkę.

Kurcze jakie ceny. Trzeba miec kupe kasy na te cale leczenie. Mnie w PL nie byloby stac na in vitro jak czytam ile to wszystko kosztuje.
jak trzeba to i spod ziemi się wygrzebuje... ja kilka lat ciułałam na nadpłatę kredytu i szlag już to trafił... ale póki jeszcze jest nadzieja to walczę, zanim będę podchodzić do kolejnego transferu to może zdążę odłożyć...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry