Evelin83
Fanka BB :)
7-8 maj z okresu, a z usg 30 kwiecień, a Ty na kiedy masz ?Na kiedy termin?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7-8 maj z okresu, a z usg 30 kwiecień, a Ty na kiedy masz ?Na kiedy termin?![]()
A jak liczysz te tygodnie bo ja sama już nie wiem10 skonczony
od pierwszego dnia ostatniego okresu, czyli powinnam napisac ze jestem w 11 tygodniu , 10 tydzien i 5 dzieńA jak liczysz te tygodnie bo ja sama już nie wiem
Ja mam 31.10. 32dpt. 3 dniowego zarodkaDziewczyny wiem ze jestem dopiero po pozytywnej becie ale juz sie zastanawiam nad wizyta serduszkowa.W szpitalu tam gdzie odbywalismy procedurę do mojej doktow wizyte mam dopiero na 8styczen.
Nie bede tyle czekac przecież.I w ktorym dniu po transferze najlepiej isc kiedy powinno sie pojawic
o ile dobrze pamietam to miedzy nami jest jakis tydzien roznicy, chyba ze mi sie cos pomylilood pierwszego dnia ostatniego okresu, czyli powinnam napisac ze jestem w 11 tygodniu , 10 tydzien i 5 dzień
17.40
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Wszystkim Wam życzę dziś samych pozytywnych informacji![emoji8][emoji4][emoji106][emoji106][emoji106]
Pytanie mam dotyczące crio. Czy na sztucznym cyklu będzie trza jakieś zastrzyki robić przed transferem?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie szczesliwy 13 piatek beta 9dpt 156
5 dniowej blastki
Gosiu ja muszę iść na progesteron teraz w poniedziałek. Robiłam 10.10 i mam zrobić 16.10Drugie pytanie mam tez skierowanie na zbadanie progesteronu.Ale nikt w szpitalu mi nie powiedzial kiedy i gdzie mam go zrobic.
Leżę ze skurczami. Porod się zaczął. Podają mi leki żeby powstrzymać akcję porodową. Miałam usg i różnica jest mniejsza, bo 12% a nie 17, a zastoje i Młodego to 6 i 7 mm a nie 12. Chociaż tyle dobrych wieści... Ten lek przez 2 doby non stop i zobaczymy co dalej.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom