Ilona 88
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8]Mam juz wynikbeta 460
![]()
![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8]Mam juz wynikbeta 460
![]()
![]()
ja mam na pierwszej stronieA na ktorej stronie albo w jakiej rubryce to się wpisuje?Ja też chodzę dalej do swojej kliniki.
kurde jak mogli zabrać królowej tronA ja mam 4 koty i za miesiac rodze. Nie popadajmy w paranoje.
Nie pisalam wam dziewczyny ostatnio nic. A bylam u lekarza, a.wlasciwie lekarzy. Obaj stwierdzili ze dzidzia glowka w gore lezy i jeden stwierdzil ze raczej sie nie przekreci, a drugi ze sie nie przekreci i dostalam skierowaniena cc na 9 grudnia. I mimo, ze nie bylam zaskoczona to jest to juz namacalne i ciut sie stresuje.
Pozatym jakos leci. Mam sie nie nadwyrezac. Remont postepuje i zaskakuje np jak przyjechalam do domu to kibelka w.domunie bylo :d dobrze ze nie musze w nocy do kibelka latac bo bylby koszmar.
Ale przez takie przygody musialam wrocic do mamy jak najszybciej.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Więc.. ciekawość zwyciężyła [emoji23]
Wczoraj rano ( nie z porannego moczu) zrobiłam test by sprawdzić czy Ovitrelle jeszcze się pokaże. Wynik negatywny.
Dzisiaj znowu przed chwilą zrobiłam test i mamy blada kreskę.
Tydzień po transferze 2dniowego malucha.
Teraz wszystkie trzymają za nas kciuki by ta już ostatnia ciąża z IVF została z nami. Biorę tyle leków, że jeśli nie utrzyma mi ciąży to przynajmniej rozwali mi nerki i wątrobę [emoji23]
U nas nie problem z zajęciem więc wiedziałam że w ciąży będę. Kontroluje codziennie sikance by zobaczyć kiedy ewentualnie poronie. W Szwecji nie mam jak zrobić bety.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz powiedzial, ze progesteronu sie nie przedawkuje, chyba lepszy wysoki niz za niskiDziękujęNo wlasnie tez na to trafilam w necie tylko u mnie podane jest w ng/ml wiec niewiem
![]()
kochana wynik supek, to 100% przyrostuDziewczyny prosze was powiedzcie mi dzis rano zrobilam badania progesteron to wogole chyba jakas przesada 130.45
A beta nie za malo wzrosla?? 224,3 a wczesniejsza przedwczoraj 114![]()
Chociaz wy postawicie czlowieka na nogi,a juz tak sie martwilamMi lekarz powiedzial, ze progesteronu sie nie przedawkuje, chyba lepszy wysoki niz za niski. Ciesz sie pieknym przyrostem kochana
![]()
hahahaWino u mnie teraz jest zamiast kwasu foliowego :-)) codziennie rano i wieczorem![]()
luuuuuubię toKochane milego wieczoru nadrobie was z rana na kaca
Ide picna urodzinki do kolezanki i wypije za kazda z was za wysokie bety piekne zarodki i za to zeby kazda z nas doczekala sie rozowej pupy
:*