Sylwetka86
Fanka BB :)
Kochana wiec nasze zdrowieI dupa tak jak u Ciebie <0,1 [emoji30]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana wiec nasze zdrowieI dupa tak jak u Ciebie <0,1 [emoji30]
Strasznie mi przykro... :-(I dupa tak jak u Ciebie <0,1 [emoji30]
No Chyba wyprosze ta bete 20tego listopada hehehe =) ej a kiedy jest sens robić sikanca?aa, kuźwa zapomniałam, że ty w de... to za tydzień może zrób maślane oczka i poproś o betę, jakoś może uda ci się wymusić![]()
Ja w następny poniedziałek mam wizytę kontrolną i będą mi sprawdzać progesteron itp. Myślałam że trochę wcześniej mi dadzą betę no ale cóż..
Kochana wiec nasze zdrowieprzynajmniej się dzisiaj zrelaksujemy wiem marne pocieszenie ale zawsze coś nasze zdrowie kochana
przypomnij mi skąd jesteś ?
I nas na niemieckiej wsi nie ma laboratorium żadnego hahah
Bardzo mi przykro kochanaI dupa tak jak u Ciebie <0,1 [emoji30]
No ja własnie jeszcze nie robiłam, dopiero w piątek, plus własnie odebrałam wynik AMH i jest 10,40 robiony w 3 dniu cyklu. Czy to nie za dużo?a ty kochana robiłaś posiewy z pochwy? jeśli wyjdzie to samo to razem pewnie będziecie łykać jakiś antybiotyk