zakręcona123
Zaciekawiona BB
Transfer 18.12Ile dni po transferze?
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Transfer 18.12Ile dni po transferze?
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
O no to jest szansa [emoji106] wynik powyżej 5 oznacza, ze cos się zadzialo. Na estradiolu się nie znam i progesteronie, aczkolwiek progesteron z tego co kojarzę to ładny. Teraz tylko sprawdzać czy beta ładnie rośnie [emoji6]Transfer 18.12
Transfer 18.12
Dziewczyny nie mam na razie hiperki. Jajniki ładnie się goja. Zero płynu i transfer jutro o 16 [emoji1][emoji1]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny nie mam na razie hiperki. Jajniki ładnie się goja. Zero płynu i transfer jutro o 16 [emoji1][emoji1]
Super ja niestety miałam hiperka i musiałam cykl odpocząć Ty masz jutro a ja w Niedz z ranabędziemy podobnie testować ja napewno 2.01 bo mam wczesna blastke jedną z dwóch
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuje wszystkim za odpowiedź naprawdę serdeczne forumJa miałam od 9dc pozniej ok 12dc jedna dr sprawdzajac pow.ze jednak nic z tego nie bedzie w tym cyklu,bo wolno rosnie pecherzyk.A okazala sie pozna owu w 17dc.20dc udany crio.
ja po odstawieniu orgamentilu okres miałam dopiero po tygodniu takze .. kazda kobieta reaguje inaczej ..A ja nie wiem gdzie mi się schował okres. Jestem już w czwartym dniu po odstawieniu Orgametrilu. Czytałam ze pojawia się po 2 dniach. Ale pewnie u różnych osób różnie. Jak wypadnie jutro to będzie trochę słabo, boje się ze może mnie zalać ze skrzepami jak to bywa po lekach, No i po hiperce. A jutro mam strasznie pracowity dzień w dodatku muszę sporo latać po miescie, mam kilka spraw nie do przełożenia. Kupię sobie na wszelki wypadek największe podpaski nocne. Albo może pampersy od razu...
Raz jak mnie nagle zalało po biochemicznej to musiałam wysiąść z autobusu, pobiec do Macdonalda do kibla i tam w śmietniku gatki zostawić.Trochę się obawiam tego jutra, strasznie ciężki dzien
Transfer 18.12