hope322
Fanka BB :)
Tak, lekarz kazal odstawic juz wszystko do 8tcAle to już sama sobie zmniejszasz, tak? Bo lekarz już wcześniej kazał Ci odstawić i nie mówił nic o ponownym włączeniu, prawda??;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, lekarz kazal odstawic juz wszystko do 8tcAle to już sama sobie zmniejszasz, tak? Bo lekarz już wcześniej kazał Ci odstawić i nie mówił nic o ponownym włączeniu, prawda??;-)
Podobnotrzrva jeść trzy dni przed i trzy dni po, ale też nie przesadzać z ilością ananasa czyli 2 plastry dziennie.
Ja też się zajadam, ale ja uwielbiam ananasy więc to nie problem.
Jak Cię odrzuca to zrób sobie z niego jakiś koktail. I pamietaj...tylko do 3dpt, potem już nie można.
Dziewczyny a jaki wpływ ma ananas na implantacji bo pierwszy raz słyszę o tym
Hej hej,
tymczasem zrobiłam dzisiaj badanie progesteronu i bety - w invikcie są tzw weryfikacje i pierwsza wypada właśnie 3dpt, ale wyników jeszcze nie mam...
Mam do was pytanko - biorę teraz lutkę, 6x100 mg, ale lutka mnie straszliwie podrażnia, mam jej już dość, chociaż to dopiero trochę ponad tydzień - czy myślicie, że na jeden-dwa dni mogę przejść na lutkę doustną, żeby trochę uspokoić sytuację?
ps. trochę potrwa, zanim was ogarnę i zorientuję się kto i co, więc wybaczcie, że na razie piszę tylko o sobie![]()
Oj tak przy tych wszystkich lekach to ciężko z tym kibelkiem...no nawet Zielona herbata nie pomagała. Jak się czujesz? Miałaś podany jeden czy dwa zarodki ?? Sorki że pytam ale przetoczyłam nie jestem w stanie nadrobić wszystkich wspisowDzięki,bo się rozpędzilam [emoji4] dwa już na pewno zjadłam dzisiaj. Ale plus jest taki,ze ananas ma sporo błonnika,wiec przynajmniej do kibelka normalnie chodzę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze... a bobasek bez uroczkuZobacz załącznik 832917 Ja juz po wizycieMoje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok
kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa
Dzieki za kciuki :*
Podobnotrzrva jeść trzy dni przed i trzy dni po, ale też nie przesadzać z ilością ananasa czyli 2 plastry dziennie.