• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny drogie. Tak mi przykro ze Was takie okropne przezycia spotkaly. Az serce mi zamarlo @anett96 @annna1986 Sciskam Was z calej sily. Musicie byc twarde. Walczyc. Jestesmy z Wami.

@misis188 kochana Wesolych Swiat. Odpoczywaj. Lez. Dbaj o Skarba. Napisz po Swietach na priv jak u Ciebie leci. Martwie sie.

reklama
Dziewczyny ja uciekam z forum na jakis czas. Bardzo mnie zasmucily 2 dzisiejsze wiadomosci i to jeszcze przed swietami:( trzymajcie sie kochane. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Ja kolejny raz dzis krwawilam i bylam na IP. Byl widoczny zarodek i bijace serduszko. Mam nakaz lezenia. Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych swiat i spełnienia tych marzen o ktore tak walczymy.

Misis Tobie również życzę spokojnych Świąt.
Odpoczywaj i nie daj się złym myślom. I zajrzyj czasem pochwalić się dobrymi wieściami :*

Leze juz na sali. Poki co i lekafz i polozna super mili. Czekam na lekarza i podanie tabletki. Jutro rano usg i ocena sytuacji. Lekadz chcial mi dac tabletke do domu ale sie balam

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry