Wigilijny cod jednak jest beta 1877![]()
Piękny cud!!! Gratuluje [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wigilijny cod jednak jest beta 1877![]()
na początku miałam zwykłe l4 80% póki ciąża nie była stwierdzona, ale zaraz po becie dostałam 100% płatne i tak całą ciążęCzyli od samego początku ciążya można być całą ciąże na zwolnieniu 100% płatnym czy to jest jakiś limit tych dni do wykorzystania w roku? Coś wiesz na ten temat??
nie bylo problemu...zresztą lekarka widziała, że ja jestem psychicznie nie do życia. a po tranferze sami chcą żeby odpocząćTo musicie mieć w porządku lekarzy. Moja nie jest taka chętna do wystawiania zwolnień. Pracę mam stresującą, do tego kontakt z klientem, co niekiedy bywa nieprzyjemne. Przy następnym transferze obiecała mi dać kilka dni zwolnienia.
Tak mam córkę 5 lat. A z tymi tabletkami to dziwna historia była bo zapomniałam kupić kolejnego opakowania przed 1 listopada a u mnie na wiosce w 3 aptekach ich nie było to dałam sobie spokój z szukaniem i stwierdziłam że zrobię sobie miesiąc przerwy![]()
Rozumiem.nie bylo problemu...zresztą lekarka widziała, że ja jestem psychicznie nie do życia. a po tranferze sami chcą żeby odpocząć
powodzeniaRozumiem.Moja lekarka zrobiła oczy jak 5 złoty jak poprosiłam, żeby mi dała zwolnienie przy kolejnym transferze. Ostatecznie się zgodziła, że da mi na kilka dni ale jak będzie to nie wiem, bo to dopiero w drugiej połowie stycznia.
![]()
Nie doszukuj się objawów bo takich nie będziesz miała, to za wcześnie. Wszystko co się teraz z tobą dzieje to efekt dużej ilości hormonów, a to przy in vitro zupełnie normalne24.12 mieliśmy transfer o 10:00 mieliśmy wczesna blastke![]()
Wooow!!! Gratulacje!!Wigilijny cod jednak jest beta 1877![]()
Niestety tylko 2 tym razemKasia trzymam kciuka za ładne jajka![]()