Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hej dziewczynki. Dzisiaj miałam usg serduszko biło jak dzwon. Niesamowite uczucie. Szczęście sięga nieba dosłownie. Dzisiaj 33 dpt
No to cudownie :-) myślisz o powrocie do pracy czy raczej nie??
No u mnie dokładnie tak jak napisałaś :-)
Juz jestem po. Lezakuje i zaciskam nogi. Kuzwa przez to opoznienie 2 razy spuszczalam z pecherza![]()
Hej . Dziś cały dzień o tobie myślałam . . I zastanawiałam się jak u Ciebie, bo nic nie piszesz . GratulujęHej dziewczynki. Dzisiaj miałam usg serduszko biło jak dzwon. Niesamowite uczucie. Szczęście sięga nieba dosłownie. Dzisiaj 33 dpt
Smutne to...najpierw walczymy a później tracimy@marg88 ja za kazdym razem jak czytam o pozytywnych betach to az sie boje, bo niestety jakis % z tych bąbelkow nie daje rady. To jak czrkanie na wyrok, kto bedzie nastepny. Ciaza z ivf moze nie tyle jest zagrozona przez to ze jest z ivf tylko np przez to, ze nasze komorki i plemniki sa slabsze i jakby tego nie wystarczylo to jeszcze maja dluuuga droge do przejscia od jajnika do macicy... to wg mnie jakbywsadzic je do pralki i wlaczyc wirowanie... chyba tylko jesli przyczyna nieplodnosci jest brak jajowodow ablo nieplodnosc jest idio(pa)tyczna, to sa sporo wieksze szanse.

Ale mi prof w klinice tez powiedzial ze obecnie nie ma zadnych wskazan do badania progesteronu, ze to sa stare wytyczne i ze jest on wydzielany skokowo i zeby miec poglad na jego poziom trzeba by zrobic kilkanascie pomiarow w ciagu doby i wyciągnąć srednia i z tego co wiem w Gamecie Łódź nie praktykuja raczej pomiaru progesteronu....