reklama

Kto po in vitro?

Zapomniałam wam napisać...dzisiaj moja mama mówi do mnie
"Ja wierzę wto ze Ty zajdziesz w ciążę naturalnie może nie teraz za 5-10 lat ale zajdziesz bo kiedyś owulacje będziesz miała , tylko pewnie wtedy ja poronisz no bez leków nie dasz rady....
więc ja jej na to ze z m nasieniem nie da rady na to mi ona
"No z kimś innym to byś zaszła ale z nim to pewnie nie "
BARDZO CIEKAWA ROZMOWA nie sądzicie ??:szok: grunt to porozumienie miedzy matką a córka
No niezla jest

reklama
Bardzo mądre słowa.
I podwójna tragedia... Naprawdę bardzo mi przykro...
A zdradzisz ile lat ma Twoje pierwsze szczęście?
Trzymam kciuki, żeby teraz sie udało :*

Dziękuję Ci bardzo. Ja Tobie też mocno kibicuję. Jesteś dzielna, a swoje przeszłaś. Bardzo podoba mi się Twoje poczucie humoru. A ono faktycznie pomaga iść przez życie.

3 latka. Ciąża z in vitro z kd. Sukces za pierwszym razem.

Cześć kochane!w wigilię pożegnałam się tutaj z wami i stwierdziłam że odetne się z forum ponieważ dużo czasu tu przebywałam...ale gdzie...codziennie was czytałam uzależnilam się od was.
Strasznie mi przykro z powodu waszych strat los bywa okrutny.Sama ciągle się obawiam o to co będzie i żyje od wizyty do wizyty.Po ostatniej obiecałam sobie że koniec zamartwiania minęło trochę czasu i obawy wróciły że coś może być nie tak.
Wkrótce wizyta mam nadzieję że znów się uspokoje na dłuższy czas.
Wiedziałam ze długo bez forum nie wytrzymasz :D ono jest gorzej uzależniające już alkohol i czekolada:rofl2:
Ja też powinnam chyba już się emigrować z tad bo dzisiaj moje leczenie dobiegło końca...niestety przykry jest koniec bo nie wiem czy uda mi się męża namówić :no:
U Ciebie bedzie wszystko dobrze, musi być nie ma innego wyjścia. Wizyty uspokajają przynajmniej na jakiś czas więc warto jest mieć ich często :) a jak się czujesz ?

Boje się tego tsh bo naczytalam się że można przez to poronic szczególnie na początku

Da ci thyrox 100 lub triche nizszy 75 nie martw sie
W 1 ciazy bralam 50 i skok tsh do 3.4 szybko dawka 100 i obnizyl sie do 1.96 i tak cala ciaze przy thyrox 100 i corka jest

teraz thyrox 50 a tsh caly czas 1.4...1.03
Prawda wysoki tsh grozny , tfr tez wazne

Cześć:) dziś Endo 10 mm a mam 12 dc . we wtorek transfer 1 blastki. a od jutra Putina dopochwowo 3 x 1 i rano prolutex. więc do przodu :D
HEJO -shaggy -idziemy razem :)
endo 10mm :) transer:wtorek :)2 wczesne blastki...od 5/01dupa,luteina,dalej oczywista encorton,estrofem,acard a od transferu prolutex i clexane...ufff -no Dżoasi zazdrościłam -to mam :D
NAJGORSZE tylko to,że plecy bolą masakrycznie,od tabletek na nie miesza mi się w głowie ,bo błednik atakują i nie wiem jak to będzie...Jutro lekarz-może się dowiem w końcu skąd ten ból...Czy to korzonki czy co...ajjj mało czasu ,by się wyleczyć -a już taka pełna nadziei jestem...nie chcę przekładać :(

A proszę bardzo [emoji38]
1515004113-2e9d93b02ee8b9ce-aaaaaa.jpeg

Oto moje osobiste cuda, bo cuda się dziewczyny zdarzają [emoji4]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Kolejne cudowne dzieciaki zazdraszczam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry