reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Tak, ja się tak czuję, myślałam, że tylko w czasie przypadającej @ tak będzie ale niestety nie :(. Ale podobno tak może być, bo macica ukrwiona, powiększa się, itp.
No niby jak bym miała mieć @ to by przyszła chyba w sobotę ale od wczoraj tak sie czuje i trochę się zaczęłam martwić bo boli brzuch na dole, kregoslup A psitka w ciągu dnia może dwa razy zakuła..
Dziękuję za odpowiedź:*

reklama
Po ostatnim transferze ciągle bolał mnie brzuch jak na okres, podobnie jak krzyż i miałam takie ciągnięcie w dole brzucha, teraz tylko czasami coś pociągnie, czy odezwie się okolica krzyża (szczególnie, że dziś dzień, kiedy miała przyjść miesiączka). Nie przejmuj się na zapas, ja wczoraj wariowałam, że nic nie czuję :D
No właśnie widzisz taki już nasz urok :p wczoraj to że tak powiem olalam ale dziś zaczęłam się martwić .. No ale troszkę już spokojniejsza jestem że tak może być :)

nie można zacząć nowej stymulacji jak się ma mrozaczki. Trzeba najpierw zabrać mrozaki. Czekam aż spadnie mi beta-jest 105 i dopiero ide do ginka na konsultację. Jak potwierdzi, że jest ryzyko w przyszłości nowotworu jakiegoś po wielu stymulacjach to już kolejnej nie będę robiła w ogóle.
A Ty juz w czw.wizyta? :)
Tak kochana mam wizytę w czwartek boję sie jej bardZo bo bardzo mnie ten jajnik boli jak sie nadzwigam nazapierdalam w robocie to potem umieram po prostu masakra nie wiem co sie dzieje znowu pewnie transfer odroczy nie mam juz na to wszystko siły; ( mam dola

Przepraszam Cię,że tak krzyczę z tym oszczędzanie się :D to z troski: D
Ja aplikatorem -myślę,że nie ma opcji wyciągnięcia Kropkow :D
Ewentualnie możesz tylko się podraznic...
Kropki macie w macicy a luteine aplikujecie do pochwy wiec musialybyscie odkurzaczem chyba aplikowac, zeby maluchy wyciagnac :p ja calutki czas uzywam aplikatora do lutinusa i nic a nic sie nie podraznam. I jelit tez jeszcze sobie nie poprzebijalam:laugh2:

No właśnie widzisz taki już nasz urok :p wczoraj to że tak powiem olalam ale dziś zaczęłam się martwić .. No ale troszkę już spokojniejsza jestem że tak może być :)
Moje koleżanki z pracy ciągle się śmieją, że za bardzo wariuje :D Jak nic nie czuje źle, jak coś się dzieje to źle, wiecznie niezadowolona :p Ale myślę, że kobieta, która nie przeszła tego co my, nigdy nie zrozumie, czemu tak bardzo wsłuchujemy się w swoje organizmy :)

Dziewczyny wy też czasem czujecie się okresowo ? Od wczoraj się tak czuje.. boli mnie na dole i tak promieniuje na około...

No ja się dzisiaj zaczęłam martwić bo wczoraj brzuch bolał jak na @ a dzisiaj to tak coś zakuje w jajniku i tyle [emoji12] ostatnio się martwiłam ze brzuch za mocno mnie boli a dzisiaj ze wcale. Idzie zwariować [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie beta ponizej 5 a wiec mozna dzialac. W piatek wizyta u Pasnika ale sama nie wiem co oczekiwac! Pierwsza wizyta, za duzo badan nie mam i nie wiem jak to bedzie. Jak przebiegala u Was wizyta u Pasnika? Co powinnam zapytac?? Jak sie przygotowac? Moze macie jakies wskazowki!

A ja po powrocie sie rozlozylam, jakas grypa panuje. I tak sie zastanawiam czy on zleci jakies badania ktore moge zrobic w Polsce juz teraz na miejscu na ktore grypa moze miec wplyw!!

A poza tym to nie przywiezli nam dalej walizek i wszystkie trzy gdzies jeszcze w swiecie podrozuja a ja juz nie mam w czym chodzic!!! [emoji33]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

No to masz super pretekst do nieplanowanych zakupów :p:D
A co do Paśnika...to on będzie pytać, a Ty masz tylko odpowiadać:)
Weź wszystkie wyniki badań jakie masz, nawet te niezwiązane z immunologią, on sobie to przejrzy i sam wyciągnie co mu potrzebne.
A oczekiwać możesz tego, że się miło zaskoczysz, bo to naprawdę super facet:)

reklama
Do góry