Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A kumpeli tez na tarczycy czy w cycku
Cycek;/ dwie stymulacje
Niewiem czy to leki czy nie ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kumpeli tez na tarczycy czy w cycku
@Peugeotka36 twoje guzki w 90% sa spowodowane niedoczynnoscia tarczycy ktora jak dobrze pamietam zaczelas leczyc przed zajsciem w ciaze. W wiekszosci przypadkow sa to guzy czynnosciowe wynikajace z zapalenia tarczycy. Jaki masz opis usg tak na Polski jezyk
Tez bym brala rano, tak ze 2 godz przed wstaniem, zeby sie zdazyl wchlonac i potem zeby mial czas podzialac caly dzien. W nocy caly metabolizm zwalnia wiec i progesteronu pewnie nie potrzeba az tyle. A jak plamienia? Przeszly?Mnie tez co jakis czas zakluje, to raczej normalne, dzidzia rosnie i potrzebuje coraz wiecej miejsca. A ja oprocz tego pobolewania podbrzusza dobrze, dziekuje. Plamien na szczescie od zeszlego piatku nie mam. Od jutra zmniejszam dawke crinone na 1x1 i zastanawiam sie o jakiej porze dnia brac. @jasani brala rano i chyba tez tak zrobie. Stresuje sie oczywiscie![]()
No to masz super pretekst do nieplanowanych zakupów
A co do Paśnika...to on będzie pytać, a Ty masz tylko odpowiadać
Weź wszystkie wyniki badań jakie masz, nawet te niezwiązane z immunologią, on sobie to przejrzy i sam wyciągnie co mu potrzebne.
A oczekiwać możesz tego, że się miło zaskoczysz, bo to naprawdę super facet![]()
Ja nie wiem kto ustala normy spozycia tych witamin, ale na syntatykach mialam poziom powyzej normy, a w ovarinie w 1 tabl jest 50%rws i lykalam wlasnie 1tabl dziennie. W metylu z allines mam 40000%rws i lykalam co drugi dzien, czyli teoretycznie 20000%rws i poziom mam w normie, nieco powyzej polowy zakresu.O k****wa, a ja łykam właśnie b-right
Od jutra sam kwas foliowy 0,4.
Ale co ciekawe mówiłam że to biorę Paśnikowi i nic nie powiedział![]()
Sam nie wiem o co w tym wszystkim chodzi...to wszystko to jakiś kosmos dla mnie...jakby mi.ktoś powiedział jeszcze rok temu ze będę miała in vitro to bym go wysmiała...oj to życie ....3AB to nie tak źle [emoji4] mój pierwszy był 5aa a ciąża obumarla a koleżankom rodziły się piękne dzieciaczki z 1bb...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz biore o 8 i tak chyba zostawie, jeszcze bede brala przez tydzien a i tak wstaje kolo 10.00Tez bym brala rano, tak ze 2 godz przed wstaniem, zeby sie zdazyl wchlonac i potem zeby mial czas podzialac caly dzien. W nocy caly metabolizm zwalnia wiec i progesteronu pewnie nie potrzeba az tyle. A jak plamienia? Przeszly?
Myślę, że żadna z Nas nie myślała, że może ją coś takiego spotkaćSam nie wiem o co w tym wszystkim chodzi...to wszystko to jakiś kosmos dla mnie...jakby mi.ktoś powiedział jeszcze rok temu ze będę miała in vitro to bym go wysmiała...oj to życie ....
Ja tez pamietam jak kiedys robilam sikacza 2dni po stosunku zesrana czy nie zaszlam hahaha bo na tescie bylo napisane, ze wykrywa juz dwudniowa.ciazeMyślę, że żadna z Nas nie myślała, że może ją coś takiego spotkaćJa zawsze słyszałam "UWAŻAJ CO WPADKI NIE ZALICZYSZ!" , pilnowałam się z moim mężem aż za bardzo, teraz śmiejemy się, że trzeba było iść do łóżka na pierwszym spotkaniu i od razu bez zabezpieczenia
![]()
No wlasnie ja tez[emoji21] i chyba odpiszcze kolejna...
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom