reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia jak teraz nie wyjdzie to tez bym myslala nad zmiana kliniki. Ja na razie nie mam Gyncentrum zbyt wiele do zarzucenia. Tylko cholercia u Ciebie nie ma problemu ani z jakimis kijowymi komorkami czy cos a to glownie wtedy sie trzeba kierowac dobrym labem...

@JoannaRak :( wiec chyba nie uda nam sie spotkac skoro ty masz wizyte po 13 szkoda :(
Najgorzej to z lodzi do Wawy sie dostac bo z Wawy do Olsztyna mam juz wiele mozliwosci pkp i pare busow

@dżoasia jak teraz nie wyjdzie to tez bym myslala nad zmiana kliniki. Ja na razie nie mam Gyncentrum zbyt wiele do zarzucenia. Tylko cholercia u Ciebie nie ma problemu ani z jakimis kijowymi komorkami czy cos a to glownie wtedy sie trzeba kierowac dobrym labem...
Kurcia ja do konca nie wiem, komorki niby ok bo zarodki dosc ladne, ale czy to moje zakichane zaawansowane pco nie ma.na.nie wplywu w pozniejszym etapie tego nie wiem. Kurde juz mam problem.zeby jechac na drugi koniec.miasta do kliniki a jak mi przyjdzie jezdzic do katowic albo lodzi to sie chyba zadźgam. Ewentualnie poczekam.jeszcze na ta pania dr o ktorej dziewczyny kiedys pisaly, ze jeszcze jest na.macierzynskim. jak bede w klinice to podpytam czy wiadomo kiedy wraca, moze ona bedzie strzalem w 10:) zreszta tak czy srak jak nie wyjdzie z tymi zarodkami to z druga procedura bede musiala poczekac bo kasy brak, trzeba sie odkuc, moze znowu pojezdze na.rowerze to sie naprawie troche. Teraz malo co sie ruszam, sportu 0 bo wiadomo - od wrzesnia zawieszenie, potem.zabieg to tez trzeba sie oszczedzac, potem maraton w pracy, no i teraz znowu leki i chuchanie na siebie zeby sie nie przeziebic, dupa mi tylko urosla. Od wrzesnia 5kg :/ juz calkiem sobie nie radze ehh

Kurcia ja do konca nie wiem, komorki niby ok bo zarodki dosc ladne, ale czy to moje zakichane zaawansowane pco nie ma.na.nie wplywu w pozniejszym etapie tego nie wiem. Kurde juz mam problem.zeby jechac na drugi koniec.miasta do kliniki a jak mi przyjdzie jezdzic do katowic albo lodzi to sie chyba zadźgam. Ewentualnie poczekam.jeszcze na ta pania dr o ktorej dziewczyny kiedys pisaly, ze jeszcze jest na.macierzynskim. jak bede w klinice to podpytam czy wiadomo kiedy wraca, moze ona bedzie strzalem w 10:) zreszta tak czy srak jak nie wyjdzie z tymi zarodkami to z druga procedura bede musiala poczekac bo kasy brak, trzeba sie odkuc, moze znowu pojezdze na.rowerze to sie naprawie troche. Teraz malo co sie ruszam, sportu 0 bo wiadomo - od wrzesnia zawieszenie, potem.zabieg to tez trzeba sie oszczedzac, potem maraton w pracy, no i teraz znowu leki i chuchanie na siebie zeby sie nie przeziebic, dupa mi tylko urosla. Od wrzesnia 5kg :/ juz calkiem sobie nie radze ehh
Hormony tez robia swoje w kilogramach. Nie martw sie. Ja tez tyje w oczach...
Mimo wszystko trzymam za jutro. Bedziemy sie martwic po ostatnim Kropku. A mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby...

Dzoasia już pisze czego dowiedziałam się odnośnie dr Knafel. Będzie przyjmować w gabinecie na Kamiennej,podobno od 15.01 rusza rejestracja.W Macierzyństwie powiedzieli mi,ze u nich dopiero na jesien wraca,ale ze jak będą miec kontakt na tą Kamienna,to będą przekazywać.Jak uda Ci się zdobyć nr to daj znac,bo ja będę dopiero 25.01 w klinice.

@Iskra_82 a u mnie moja teoria z progesteronem by sie sprawdzala. Badalam w pon przed lekami i byl 5.88 a dzisiaj o tej samej porze i tez przed lekami i wyszedl 14. A prolutex biore o 14 wiec chyba on tak ladnie i na dlugo podnosi poziom;)
Kurde o ile beta.express w tym labo to na progesteron czekalam do tej pory

Ja prolutex biorę o 20 więc czy robię badanie o 8 czy o 10 to wynik powinien być podobny. Annemarie zdaje się ostatnio wklejała info o wchłanianiu luteiny dowcipnej i tam było, że najwyższe stężenie osiąga po 7h. I to by się zgadzało, że o 8 miałam jeszcze wysoki poziom po tej dawce z godz 24, a o 10 jej już nie było a ta z godz 8 jeszcze nie zdążyła zadziałać.
No ale to sobie możemy gdybać :p
Trzeba by było sprawdzać wartości co 2h żeby coś z tego wiedzieć :D

reklama
Coś na pewno, ale nie licz na wiele... no chyba, że coś się zmieniło w jego podejściu. Chętnie się dowiem.
Juz z nim wstepnie rozmawialam.. Immjnologi nie poleca badac wg niego mam slabe komorki. Jeszcze jedno podejscie i proponuje dawce komorki. Ale mnie nie stac na ta opcje to raz a dwa nie chce..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry