• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny! Chwilę mnie tutaj nie było! Podchodziłam do in vitro 13 listopada zeszłego roku. Jestem teraz w 10 tygodniu ciąży:) 3mam za Was mocno kciuki :* mi udalo sie za pierwszym razem i wierze w to ze Wam wszystkim się uda!! Kto tu teraz rządzi kalendarzem? Bo chcialabym wpisac termin porodu.
No gratulacje kochana !! Ja jestem w 8tc :)
Kalendarzem ja się zajmuje ale od dziś obowiązki na parę dni przejela @Oczekiwanie2017 :)
Piękny widok na usg prawda ? :)

reklama
Hej dziewczyny! Chwilę mnie tutaj nie było! Podchodziłam do in vitro 13 listopada zeszłego roku. Jestem teraz w 10 tygodniu ciąży:) 3mam za Was mocno kciuki :* mi udalo sie za pierwszym razem i wierze w to ze Wam wszystkim się uda!! Kto tu teraz rządzi kalendarzem? Bo chcialabym wpisac termin porodu.
Czyli przywracasz wiarę w cały ten proces . za pierwszym razem to ogromny sukces:) gratuluje i życzę spokojnych miesięcy i szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :)

reklama
Czyli Twój organizm od początku produkuje sam progesteron. Ja bym chyba nie brała bez wiedzy lekarza. No ale...za parę tygodni pewnie sama będę się stresować i dumać...odstawiać, nie odstawiać :D
Nie nie będę chciała brać tylko chciałam w razie czego mieć awaryjnie bo wiadomo, że różnie bywa A będę czuła się bezpiecznie :) i to w dużej mierze dzięki Tobie ❤

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry