gosia321
Fanka BB :)
Juz to widzeja to dzisiaj z kurami ide spac bo musze przed 5 wstac [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz to widzeja to dzisiaj z kurami ide spac bo musze przed 5 wstac [emoji33]
A umie tyle że katar pełna para. Wczoraj tak się śmiałam że chyba pęcherz mi nie trzyma bo puszczam jakas wode@shaggy jak tam u ciebie? Ja to już oszalałam nawet do toalety z telefonem idę.
Zapomnialam jeszcze napisac co Pasnik powiedzial o glutenie, mowil ze jak najbardziej nie jesc glutenu, szczegolnie w moim przypadku. Troche nie przestrzegalam w czasie swiat ale od poniedzialku goodbye gluten!!!
U mnie w 2017 udalo sie uregulowac cykl, kiedy kiedys mialam @ co 6 miesiecy teraz w miare regularnie co miesiac!!! Mowil ze dieta bezglutenowa moze tylko pomoc z zajsciem w ciaze i jej utrzymaniem!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja już następnego dnia po południu mulilo i jakoś tak dziwnie ciągnęło. to przy 5 dniowej. a jaki efekt będzie to się okaże dopierocześć dziewczyny
Pamiętacie może którego dnia po transferze blastocyty czułyście cokolwiek? jakieś np ukłucia? co to było? funkcjonowałyscie normalnie?![]()
ja tez jutro budzik koniecznieNo widziałam ze koło 2:00 Ty i ja polubialysmy post Paulinki [emoji16] I sie az zdziwiłam ze nie tylko ja turlam sie po łożku, spac nie moge a potem rano dętka ze mnie. Ale @JoannaRak @anett96 jutro budzik nastawie ale bede [emoji16]
cześć dziewczyny
Pamiętacie może którego dnia po transferze blastocyty czułyście cokolwiek? jakieś np ukłucia? co to było? funkcjonowałyscie normalnie?![]()
Ooo i moze to jest jakies rozwiazanieMnie moja Pani Doktor kazała odstawić gluten od punkcji, więc się grzecznie trzymam tego, choć nie jest łatwo go wyeliminować
Juz to widze![]()