reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana w tym programie w sumie masz 3 procedury a jedna procedyra konczy sie po wykorzystaniu ostatniego zarodka przy czym tylko pierwszy transfer w kazdej procedurze jest w cenie a jesli by sie nie udalo a masz jeszcze mrozaki to za kolejny transfer placisz bodajze 1tys. W cenie nie ma leków. Sa wizyty, oznaczenie hormonów, punkcja, transfer i prowadzenie ciazy do 12tc. A jesli udaloby sie w pierwszej procedurze to czesc kasy Ci zwracają. Tam trzeba wierzyc lekarzom bo tam sa sami świetni specjaliści, nie trzeba uwazac na nic. Ja byłam w tym programie i jak dla mnie jest super, umowę podpisalam bardzo szybko zeby nie placic za wizyty. Czasem mnie tylko wkurzalo opoznienie w wizytach ale sama po sobie wiem ze czasem wizyta tra 5 minut a czasem nawet 40.

Z tym nie uważaniem na nic to się akurat nie zgodzę. Raz czekałam prawie 2 miesiące na wyniki badań, bo katowice się upierały że przesłały do oddziału w bielsku, tam ich nie mogli znaleźć, a po dlugim dręczeniu ich o te wyniki wyszło, że labo w ogóle tego badania nie zrobiło bo za mało krwi pobrali.
No i jak się chodzi na wizyty do innych lekarzy niż prowadzący, to trzeba pamiętać o ustaleniach ze swoim lekarzem, bo nie każdemu się chce kartę analizować.
No i jest jedna starsza dr, która najchętniej to by intralipid co 2 dni każdemu podawała żeby tylko kasę wyciągnąć. Jest fałszywa, brak jej wyczucia i co wizytę zmienia zdanie odnośnie sposobu leczenia.
Ale ogólnie klinika jest ok :)
@misis188 Tobie za tą reklamę to pewnie będą ciążę do końca za free prowadzić:-D;)

Nasza panie embriolog z Czech powiedziala jasno ze podnosi SS Rate od 7-10 %.W ciaze faktycznie zaszlam,czy dzieki temu ? nigdy sie nie dowiem.Moim zdanie .jesli cokolwiek moze pomoc i nie kosztuje znowu 10.000 zl tylko zalozmy 300 ,to powinno sie sprobowac.;)
Ale slyszalas kiedys zeby mozna go bylo uzywac tylko przy blastkach a nie 3 dniowych? Mi chodzilo raczej o to ze na te trzy dniowe nawet lepiej dziala a tu dziewczyny pisza ze im nie wolno w klinice. .

@Koniczyna82 [emoji110][emoji110][emoji110]kciuki za maluszka !! Niech zostanie z Mamusia na całe 9miesiecy! [emoji173] zaciskaaaaj nóżki :D [emoji110]
@walczaca o szczescie [emoji110][emoji110] za maluszki [emoji173] niech zdrowo rosną [emoji110][emoji110] no i muuuusisz nam dziś pokazać zdjęcie ! [emoji173]
@RedHotChiliPepper28 [emoji110] za maluszka ! Serducha jak dzwon !! To będzie najpiękniejszy dźwięk [emoji173] czekamy na fotkę :)

Kochane miłego dnia !! :* [emoji173]
Powodzenia dla Was wszystkich [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@misis188 Ja też muszę zrobić teraz bo glukoza wyszła mi 93 a norma chyba jest do 92 :p i też muszę to pić.. Masakra :(
Dziewczyny no nie przesadzajcie. Da się to przełknąć. Nawet bez cytryny. W swoim życiu robiłam chyba z 10 krzywych i za każdym nic mi nie było. Jedyne co to zostaje taki posmak nieprzyjemny w ustach, ale tylko przez chwilę. Wypić jednym haustem i po sprawie. Nie domonizujcie już tak tego badania. Ja robiłam teraz w grudniu i kolejne czeka mnie na koniec lutego i nie przejmuje się tym tak.

reklama
Do góry