Jak zawsze okres mam punktualnie jak w zegarku,tak tym razem za to, ze tak czekam to zapowiada się opóźnienie :-/ Ale jak juz dostane to 2-4 dc mam sie zgłosić i zaczynamy dzialac. Na razie biore tylko estrofem. Pewnie na najbliższej wizycie bede miala przepisane wszystkie leki. No i Dziewczyny,powiedzcie mi teraz czego moge sie spodziewać? Ile to mniej wiecej wizyt przede mna? W którym dc punkcja,a w którym transfer? A te zastrzyki jakiej co bierzecie to raz dziennie? Boje się,ze sobie z nimi nie poradze...I w ogóle martwie sie jak to wszystko pogodze z praca...i ze za malo pęcherzyków bedzie,ze nie bedzie co mrozic...A tak naprawdę mamy tylko to jedno podejście,finansowo nie wyrobimy..A ze mam juz 36 lat to czas nagli...Gdzies mnie dół dzisiaj dopadl o to wszystko No i niestety dodatkowo nie moge zmienić mojego toku myslenia..Niby podchodze to tego in vitro,ale wcale nie wierze w to,ze sie uda..Wiem,ze nie powinnam tak myslec. I nawet ostatnio przez pare dni nagle zakodowalo mi się w głowie,ze uda sie! Wzielam to wrecz za pewniak...Ale wczoraj jakos czar prysl
  No i niestety dodatkowo nie moge zmienić mojego toku myslenia..Niby podchodze to tego in vitro,ale wcale nie wierze w to,ze sie uda..Wiem,ze nie powinnam tak myslec. I nawet ostatnio przez pare dni nagle zakodowalo mi się w głowie,ze uda sie! Wzielam to wrecz za pewniak...Ale wczoraj jakos czar prysl 

No i niestety dodatkowo nie moge zmienić mojego toku myslenia..Niby podchodze to tego in vitro,ale wcale nie wierze w to,ze sie uda..Wiem,ze nie powinnam tak myslec. I nawet ostatnio przez pare dni nagle zakodowalo mi się w głowie,ze uda sie! Wzielam to wrecz za pewniak...Ale wczoraj jakos czar prysl

Rozumie, że  Ty będziesz dopiero rozpoczynać stymulacje? Jakie masz amh? Wszystko pogodzisz
Rozumie, że  Ty będziesz dopiero rozpoczynać stymulacje? Jakie masz amh? Wszystko pogodzisz