anetka303
Fanka BB :)
No i dupa z odchudzania...narobilas smaku i idę coś zjeść [emoji19]Ale bym zjadła dorsza z suróweczką)))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i dupa z odchudzania...narobilas smaku i idę coś zjeść [emoji19]Ale bym zjadła dorsza z suróweczką)))
To i ja przyjmuje wyzwanie Ale od jutra hahaDziewczynki, też w to wchodzę.
20 kg to mój cel.
Oj to Ci jutro foteczke strzele z okna mego❤@labelladurmiente - jak ja na jeziora![]()
Więc wojna trwa kochana damy radę ja mam jeszcze 3 mrozaczki czekają tam na mnieNajważniejsze jest to aby się nie poddawać i walczyć o swoje szczęście . Mi lekarz dzisiaj powiedział że żadne zarodki nie przetrwały do stadium blastocysty i muszę wierzyć w siłę tych które mi podano. Dodatkowo zasugerował dawce komórek jajowych ..bardzo mnie to zabolało i oczywiście będę walczyła o to abym miała swoje dzieci ❤ więc bitwę można przegrać ale wojny nie
To czas na zmiany uważam za otwartyNo ta ilość hormonów i sterydow które brałam też odcisnela swoje piętno na mojej figurze. Też mam plan wziąć się za siebie [emoji16]
Ja też od jutra bo teraz muszę dokończyć tabliczkę czekoladyTo i ja przyjmuje wyzwanie Ale od jutra haha
Jest motywacja [emoji847]To czas na zmiany uważam za otwartylecimy cel 20 kg
![]()
Invimed Katowice a Ty ?A w jakiej klinice podchodziłas?
Nie kochana ja nic nie bralam dodatkowego, jedynie kroplowke z intralipidu, bo takie mialam zalecenia od immunologa doc. Pasnika.A powiedz mi jeszcze baralas nacięcie otoczki tzw. asistans chacing ?