misis188
Fanka BB :)
Jak chcesz to Ci rzuce przepis na chlebek. Bo miesko to tylko pol na pol wolowina z wieprzowina(sana wolowina jest dla mnie za ciężka)sol, poeprz, czosnek i oreganoKocham greckie zarcie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak chcesz to Ci rzuce przepis na chlebek. Bo miesko to tylko pol na pol wolowina z wieprzowina(sana wolowina jest dla mnie za ciężka)sol, poeprz, czosnek i oreganoKocham greckie zarcie!
Odblokowalam na chwile grupe jesli ktos chce niech wysyla prosbe o dolaczenie
Grupa siłaczki na fb[/QUOTE
Wysłałam![]()
Ja starałam się jeść leki o tych samych porach ale nie dajmy się zwariować.... nikt chyba zegarka i alarmu na tabletki ustawionego nie ma.... ja kiedyś o luteinie przypomniałam sobie po 3h spóźnienia i nie mogłam uwierzyć że JA zapomniałama miałam też taką sytuację że mimo że od jakiś 3tygodni nie brałam już zastrzyków z prolutexu a pewnego dnia o mało bym zawału nie dostała jak zamierzałam sobie zastrzyk zrobić i szukałam w lodówce a tam brak...
człowiek jednak czasem jest jakby z innej planety...
![]()
A to Ty to sama wszystko robisz?? To poprosze na priv przepisiki dobra duszyczko[emoji16]Jak chcesz to Ci rzuce przepis na chlebek. Bo miesko to tylko pol na pol wolowina z wieprzowina(sana wolowina jest dla mnie za ciężka)sol, poeprz, czosnek i oregano
Jak chcesz to Ci rzuce przepis na chlebek. Bo miesko to tylko pol na pol wolowina z wieprzowina(sana wolowina jest dla mnie za ciężka)sol, poeprz, czosnek i oregano
To tak jak jaJa ustawiam alarm w tel na tabletkiInaczej przypominałabym sobie po 2 dniach
![]()
Ja bym się na wszelki wypadek zapisała na piątek na 11 dc ewentualnie Ci powie że w poniedziałek kontrolKochane mam pytanie poniewaz lekarz kazal mi sie zglosic w 12-13 dniu cyklu a przypada to w weekend i tak w sobote nie ma mojego lekarza a w niedziele klinika zamknieta myslicie ze jak umowie sie 14 dc czyli 23.04 zrobi to jakas wielka roznice moga miec pretensje czy nie mam sie co przejmowac. Dodam ze moje endo nie rosnie w zastraszajacym tempie i tylko raz przed ostatnia punkcja mialo 10mm zawsze ledwie 8.5
No wlasnie o to chodzi ze sam powiedzial zeby zglosic sie pozniej zeby nie jezdzic co 2 dzienJa bym się na wszelki wypadek zapisała na piątek na 11 dc ewentualnie Ci powie że w poniedziałek kontrol
Gosia 321 musi zmienić ustawienia na zamknięta wtedy będzie ja widaćWpisuję „siłaczki” ale nie widzę grupy z dzieckiem w tle.Może ukryta i wyszukać się nie da?