marshia
Fanka BB :)
@annemarie a jak u Was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziewczyny kilka z Was pisało ze maja zwierzęta, używacie obroży foresto? Kiedyś czytałam ze są szkodliwe dla dzieci do 1rz ale chyba dla zarodków tez, macie jakieś info?
Ja uzywam ale nic takiego nigdy nie slyszalam ale tez prawde powiedziawszy nie sprawdzalam.czy sa bezpieczne bo mi.to nie bylo potrzebneDziewczyny kilka z Was pisało ze maja zwierzęta, używacie obroży foresto? Kiedyś czytałam ze są szkodliwe dla dzieci do 1rz ale chyba dla zarodków tez, macie jakieś info?
Nasz też śpi z Nami i myślę, że kleszcz w łóżku, czy inne robactwo będzie bardziej szkodliwe niż obroza. Ja jej nie dotykam, pies też nie, a nawet jeśli coś tam się wydziela to wydaje mi się, że smog itp badziewia są gorsze hehWiem ze na ulotce jest napisane ze szkodliwe dla maluszków, a kiedyś gdzieś czytałam żeby uważać w ciąży. No tak te świństwa które mamy na codzień pewnie są gorsze ale ja spie z psem on zawsze przy brzuchu i już zaczynam się nakręcać ...
Szybkie pytanie, czy przy podejściu na naturalnym cyklu nie bierze się nic z leków?
Dziękuję. Coś mi się tak wydawało właśnie.Ja jak podchodziłam na naturalnym to leki dopiero brałam od owulacji. Progesteron i estradiol miałam włączony 5 dni przed transferem.
Dziewczyny kilka z Was pisało ze maja zwierzęta, używacie obroży foresto? Kiedyś czytałam ze są szkodliwe dla dzieci do 1rz ale chyba dla zarodków tez, macie jakieś info?
Dobrze że już po wszystkim,a dwa miesiące zlecą niewiadomo kiedy![]()
Trzymam kciuki, żeby się dobrze zadomowiły [emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]Dzień dobry dziewczyny. Z moich dwóch komórek mamy dwa zarodki. Zabrałam dwa dzisiaj że sobą do domutak żeby jednemu smutno nie było
![]()
Ja używam. Mój psiak od 3 lat nie miał kleszcza[emoji4] A jak go czochram to i tak zawsze potem myję ręce.