misis188
Fanka BB :)
SuperKochane, 8 dpt 3 dniowego zarodka beta 46,19 mlU. Lekarz mówi, że beta wyjściowa dobra, teraz strach o to żeby przyrastała. Czekanie na wyniki to była najdłuższa godzina w moim życiu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
SuperKochane, 8 dpt 3 dniowego zarodka beta 46,19 mlU. Lekarz mówi, że beta wyjściowa dobra, teraz strach o to żeby przyrastała. Czekanie na wyniki to była najdłuższa godzina w moim życiu![]()
Znajdę coś otwartego w niedziele, bo mój lekarz to zbyt wyluzowany i zapisał mnie na powtórkę dopiero w środę, zgłupiał jak myśli, że tyle wytrzymam w niewiedzySuperteraz powtorka za 48 godzin
![]()
Ja jestem w domu od transferu. Lekarz w klinice bez problemu powinien dac ci l4Hej dziewczyny. Jak już opadły emocje związane z USG serduszkowym to pojawiły się kolejne zamartwienia. Mianowicie kiedy iść na zwolnienie. Planowałam iść już od maja bedzie 8 tc ale wczoraj usłyszałam od lekarza że ciąża to nie choroba i najgorsze co mogę zrobić to iść na zwolnienie i oglądać seriale. Praca niby lekka przed kompem ale mam pod sobą ok 200 osób więc stresu sporo. W tym często 150 km jeżdżę do innego miasta na spotkania itd . Sama nie wiem co robić. Mąż mówi żebym szła bo nie może patrzeć jak mnie nie ma po 10-12 godzin. Ta ciąża była tak bardzo wyczekiwana że nie darowałabym sobie jakby w pracy coś się zadziało z drugiej strony lekarz mówi co innego.
Kochana gratuluje..Kochane, 8 dpt 3 dniowego zarodka beta 46,19 mlU. Lekarz mówi, że beta wyjściowa dobra, teraz strach o to żeby przyrastała. Czekanie na wyniki to była najdłuższa godzina w moim życiu![]()
Trzymam kciuki! Ja wolałabym otworzyć wyniki z netu w domu, sama, w spokoju. Stresowało mnie to, że musiałam tam czekać pod gabinetem lekarza,aż on mi je przekaże.Kochana gratuluje..
Ja musze czekac na wynik do wieczora...
No ja na szczescie na stronie moge sprawdzic, ale nerwy takie ze szkoda gadac... Co chwile sprawdzam, mimo ze Pani w labo powiedziala ze dopiero wieczorem.. No nic. Trzeba czekac i sie modlic...Trzymam kciuki! Ja wolałabym otworzyć wyniki z netu w domu, sama, w spokoju. Stresowało mnie to, że musiałam tam czekać pod gabinetem lekarza,aż on mi je przekaże.
Ja bym wolała zapewnić sobie spacerki na świeżym powietrzu niż siedzieć przed kompem cały dzień, zwolnienie nie oznacza leżenia cały dzień w łóżku przed tv.Hej dziewczyny. Jak już opadły emocje związane z USG serduszkowym to pojawiły się kolejne zamartwienia. Mianowicie kiedy iść na zwolnienie. Planowałam iść już od maja bedzie 8 tc ale wczoraj usłyszałam od lekarza że ciąża to nie choroba i najgorsze co mogę zrobić to iść na zwolnienie i oglądać seriale. Praca niby lekka przed kompem ale mam pod sobą ok 200 osób więc stresu sporo. W tym często 150 km jeżdżę do innego miasta na spotkania itd . Sama nie wiem co robić. Mąż mówi żebym szła bo nie może patrzeć jak mnie nie ma po 10-12 godzin. Ta ciąża była tak bardzo wyczekiwana że nie darowałabym sobie jakby w pracy coś się zadziało z drugiej strony lekarz mówi co innego.
To fakt, czekanie jest okropne, a potem czekanie czy przyrasta prawidłowo, a potem czy jest zarodek, serduszko, ale damy radęNo ja na szczescie na stronie moge sprawdzic, ale nerwy takie ze szkoda gadac... Co chwile sprawdzam, mimo ze Pani w labo powiedziala ze dopiero wieczorem.. No nic. Trzeba czekac i sie modlic...