Szczescie1986
Fanka BB :)
Już mi on ciśnienie podnosi@Szczescie1986 i jak tam Pasnik wyslal spis lekow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już mi on ciśnienie podnosi@Szczescie1986 i jak tam Pasnik wyslal spis lekow
Ja prócz tego co Ty to mama dha premium 2x dziennieCześć Dziewczyny, chciałam was prosić o rade. W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski , szybko poleciałam na betę wynik 10717, 0 czy powtórzyć ja jutro czy zapisać się do lekarza na usg ? I jakie dobre są witaminy dla kobiet w ciąży ? Łykam kwas foliowy , magnez , witaminę D.
Ja juz mam wynik...216. 2 dni temu bylo 123. Wg kalkulatora przyrost w normie. Wg mojego lekarza nie. Za 3 dni mam powtorzyc bete i jesli nie bedzie w poblizu 700 to nie jest dobrze. I kur..a pewnie nie bedzie dobrze bo juz nic mnie nie boli tylko cycki od lekow. Ehhhhhide przespac ten beznadziejny dzien
@Vorreiavereunbimbo super że już zaczęłaś... ;-) ❤Super extra czadowo! No to ty transfer i pozytywna beta a ja zaraz po tobie jade z koksem![]()
@chlopkers A u Ciebie kiedy start? Czy już zaczęłaś? :-)Powiem Ci ze w moim srodowisku wiekszosc znajomych zachodzi od pierwszego cyklu staraniowego, to dla mnie mocno deprymujace
jutro punkcja - spać nie mogę... będą jaja? zapłodnią się? będą się pięknie dzieliły? cały czas myślę o tym...
Cudowny wynik ❤❤Cześć. Odebrałam dziś wynik sobotniej bety 227,9 . Chyba dobrze jak na 10 dpt 2 blastek?
Takich dni na forum jest malo... dziewczynyTrzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
MAJ to miesiąc miłości, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą:*
Shake it up baby, twist and shout
Będzie sie działo
Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz
2018-05-14 Netiaskitchen usg serduszkowe
2018-05-14 Agonia777 wizyta u hematologa
2018-05-14 Różabeta !! (przyrost)
2018-05-14 Gosia892 beta !! (przyrost)
2018-05-14 NadziejaJest beta !! (przyrost)
2018-05-14 Justin87 beta !! (przyrost)
2018-05-14 Koniczyna82 beta !! (przyrost)
2018-05-14 lama70 beta !!
2018-05-14 redferrari punkcja !!
2018-05-14 Gotart wizyta pęcherzykowa
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję![]()
Czesc Kochana [emoji4]
Jak dla mnie jest OK... Kochana nie stresuj się na razie :*Ja juz mam wynik...216. 2 dni temu bylo 123. Wg kalkulatora przyrost w normie. Wg mojego lekarza nie. Za 3 dni mam powtorzyc bete i jesli nie bedzie w poblizu 700 to nie jest dobrze. I kur..a pewnie nie bedzie dobrze bo juz nic mnie nie boli tylko cycki od lekow. Ehhhhhide przespac ten beznadziejny dzien