Justin87
Fanka BB :)
@Koniczyna82 jeszcze nie masz wyniku? Te laby robią nas w jajo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest prawie ten sam poziom, minimalnie zleciało ale PO dołożeniu prolutexu. Wiec nie podoba mi sięTo nie jest spadek , tylko skok w dol lub w gore. Mi w ciagu jednego dnia zmienial sie o 10 jednostek. Czekam na bete![]()
Piękny!!! Marzenie każdej z nas!!!Hej. Właśnie odebrałam wynik z dzisiaj tj. 12dpt i wynosi 714,8. W 10 dpt wynosił 227,9. Nie za wysoki przyrost?
Ale tez blastke?Ja miałam 12 dpt 34 bete a 14 Dpt miałam 54 i lekarz nadal kazał mi czekać
AtasibanMiałaś atosiban czy intralipid podawany? i jakiej klasy mialas zarodek ?
I masz coś jeszcze w zamrażalniku?
Mam JesZCE dwa zarodki najgorzej że 4 razy nawet nie dosZło do implantacjiMiałaś atosiban czy intralipid podawany? i jakiej klasy mialas zarodek ?
I masz coś jeszcze w zamrażalniku?
Czyli historia w sumie jak moja. Poczekam. Dwa dni w tę czy w drugą stronę już mnie nie zbawi. A czy Twój dr widział kiedyś pozytywne zakończenie takiej historii?
Kochana to teraz duża lampka wina lub mocny drink i trzeba myśleć co dalej... Masz plan?Atasiban
Jeszcze nic nie odpisała.Myśle ze on już wszystko na oczy widział... skoro wtedy kazał mi do końca leki trzymać i powiedział ze wszystko usg wyjaśni bo przyrosty miałam ok tylko niskie wartości, u mnie najgorsza była ostatnia która robiłam widać było ze jest mały przyrost i się coś zatrzymało tak jak sam powiedział
A co Ci odp lekarka ?
Ale tez blastke?