misis188
Fanka BB :)
Tak, chodzę na NFZ bo też mam dobrego i na miejscu. A jutro mam wizyte u nowego gin tylko Ci, nie mów zylwiA teraz jesteś juz u lekarza poza klinika tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, chodzę na NFZ bo też mam dobrego i na miejscu. A jutro mam wizyte u nowego gin tylko Ci, nie mów zylwiA teraz jesteś juz u lekarza poza klinika tak?
No to rodzimy razem :-) :-) :-) Super wiadomość!!!A teraz niech rośnie zdrowo :-)Jest serducho i 6 mm czlowieka!!!Tętna nie znam, bo p. Doktor na tak wczesnym etapie nie chce włączać dzwiekow. Wg USG termin na 4.01.2019
Daj nam chociaż znać jak podglądanie jajeczek...@@zylwia kochana, nawet mnie wpisała mimo że się nie udzielam (brak czasu) ale czytam was do poduszki codziennie i cieszę się z każdej wysokiej bety @@Koniczyna82 gratuluję kochanie, trzymam kciuki, bardzo przeżywam każda porażkę :-( i wierzę z Nas wszystkie. Ja dziś mam wizytę na 18:20. Mam juz wynik LH i estradiolu. Ciekawe co będzie. Ja z tego nic nie rozumiem taka jestem podekscytowana całą tą sytuacją [emoji28]
UWAGAAA
Czy sa jakies wizyty, które trzeba dopisać?
CZEKAM![]()
Heyka, u mnie lipa wczoraj na usg lekarz nic nie zobaczył ani pęcherzyka a tym bardziej serduszka. Badania z dzisiaj tez nie dają nadziei. Beta 11385, 0 a progresteron 18. Cżyli przez 3 dni urosła ponad 1000
Kuuu....de nooo ;(Heyka, u mnie lipa wczoraj na usg lekarz nic nie zobaczył ani pęcherzyka a tym bardziej serduszka. Badania z dzisiaj tez nie dają nadziei. Beta 11385, 0 a progresteron 18. Cżyli przez 3 dni urosła ponad 1000
Bardzo mi przykro.Heyka, u mnie lipa wczoraj na usg lekarz nic nie zobaczył ani pęcherzyka a tym bardziej serduszka. Badania z dzisiaj tez nie dają nadziei. Beta 11385, 0 a progresteron 18. Cżyli przez 3 dni urosła ponad 1000
Dosyc dlugo ciagniecie i okresowy bol. klucia itp.@Justin87 jak samopoczucie? Ja oszaleje do czwartku a napewno posiwieje. Wczoraj tak mnie bolalo podbrzusze, pewnie z tego stresu.
Kobietki a wy czulyscie na poczatku po transferze tj tak od 10dpt ciagle jakies ciagniecie w brzuchu czy cos? Czy bylo tez bez objawowo?