Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem, że sporo osób miało takie sensacje przy schodzeniu. Szczególnie przy odstawieniu prolutexu bo to duża dawka na raz.Powiedzcie mi czy schodzenie z leków może się wiązać z krwawieniem lub plamieniem? Bardzo się tego boję![]()
Bo tego dużo bylo. Litinus, prolutex, neoparin, estrofem i noe wiem co tam jeszczeW provicie chodzilam do dr Mańki tez swietny ale jak rok nie bylam w klinice to kazali mi czekac ponad 2 miesiace na wizyte wiec stwierdzilam ze pojde do dr G bo przypadkiem sie dowiedziałam ze jest w gyn i tak to sie zaczęło. Z jego reki juz jedno dziecko jest w mojej rodziniepunktualnosc w gyn szwankuje ale jak mowicie ze labolatorium jest lepsze to jestem spokojniejsza
czemu tak duzo Cię leki wyniosly po transferze? Powiwm Ci ze z tego co sobie przypominam to mimo to ze mialam refundowane leki to po nirmalnych cenach nie wyszlo by tyle
![]()
[emoji8][emoji8]tak , widziałam jak już wyświetliło się i cały czas mam screena zrobionego i jutro będziesz :*
Tak to efekt leków skonsultuje z lekarzem czy nie zmiejszycDziewczyny
Beta hcg 924 - 14dpt
Progesteron 74ng/ml
Wg norm na wynikach 2trymest ciazy to wynik miedzy 19-45 ng, a 3 trymestr nie jest ujety.
Czy ktoras z Was miala taki wysoki progesteron??? Czy to wynik przyjmowania luteiny i prolutexu???
Trzymaj się kochana i daj znaćJutro rano punkcja. Trzymajcie mocno kciuki poprosze :-)