Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jejkuuuu miód na moje uszy takie wiadomości, nawet nie wiecie jak sie cieszę, że jesteście na tym forum!!!!!To jest super wynik !! Ja miałam 6 , nie mam żadnego mrozaczka tylko jedna podana kropeczka ze mna została i dziś zaczelysmy 30tc ❤
Będzie dobrze![]()
PrivCzy ma któraś z Was ma może nr telefonu do dr czerwinskiej z gymcenteum?
To zaraz zaparze sobie i mam nadzieję że lepiej mi będzie. Dziękuję za przepisPlaster świeżego imbiru zalać wrzątkiem i trzymać pod przykryciem 10min.chyba że któraś inaczej robiła ?
Ja źle Ci wcześniej napisałam bo ja akurat wystarczyło, że wypiłam zwykłą herbatę z Tesco imbirowa i pomagało
I zapomniałam jeszcze dodać, że zawsze rano miałam przy łóżku krakersy i zanim wstałam zjadłam kilka i mdłości poranne trochę odpuściły![]()
weź bo ci nakopie. Pewnie ze czujesz ze kuje to normalne, szczególnie do mniej więcej 12dpt. Mnie kulo tak samo, czasem mocno a beta potrącała się co dwa dni. Niech się maluch wgryza spokojnie, nie denerwuj goGosia czułas jajniki jak przed miesiączka? .... Kuźwa mnie coś kuje, 1 szczególnie [emoji20] ja jestem dzieckiem pecha więc w cud nie wierzę [emoji21]
Ty jestes swiezo po punkcji wiec jajniki moga bolec to efekt stymulacji i rozmiaru do jakiego urosly.Gosia czułas jajniki jak przed miesiączka? .... Kuźwa mnie coś kuje, 1 szczególnie [emoji20] ja jestem dzieckiem pecha więc w cud nie wierzę [emoji21]
Zadzwon do nich to ci moze podadza. Ja bym sie wstrzymala z transferem. Niepotrzebnie zaczelas brac lekiCzy ma któraś z Was ma może nr telefonu do dr czerwinskiej z gymcenteum?
Też bym nie wierzyła [emoji173] [emoji120] to piękne bety. Wydrukuj i na ścianę [emoji14]7dpt 34 .6
9dpt 74.1
10dpt 99.1
11dpt 133,1
13 dpt 241,0
16 dpt 770,2
ja ciągle nie wierzę i sprawdzam