Przepraszam jest tak >2.1 A ja mam 4.4Napewno przy nizszym jest a czg przy wyzszym powiedzialam ze mozliwe zd bedziesz brac najwidoczniej jednak nie ma wskazan. Tam byla norma 2.1 czy powyzej 2.1
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przepraszam jest tak >2.1 A ja mam 4.4Napewno przy nizszym jest a czg przy wyzszym powiedzialam ze mozliwe zd bedziesz brac najwidoczniej jednak nie ma wskazan. Tam byla norma 2.1 czy powyzej 2.1
Tak :-) obydwie "kiepskie" blastki rosną w moim brzuchu. Obecnie 31 tc i zaczęłam odliczać czas do spotkania :-)Czy którejś z was udało się z blastką 3ab lub 2bb ???
No to musisz przypilnowac w takim razie bo chyba faktycznie zle zobaczylByło <2.1 A ja mam 4.4 tak było w wyniku
No to jesli tak to wynik masz dobryPrzepraszam jest tak >2.1 A ja mam 4.4
Bladziuchna kreseczka, ale jest
Poproszę przepis, jak masz jakiś sprawdzony, bo ja pieke mnóstwo ciast, ale Bezy się nigdy nie odważyłam [emoji15] a Tobie wyrosła cudowna.Mi za kazdym razem wychodzinajlatwiejszy deser na swiecie!
Współczuję,ja sobie powiedziałam że jeżeli kiedykolwiek będę miała jeszcze punkcję to nigdy w życiu nie pójdę po do pracy, ostatnio to się dla mnie źle skończyło
Mam nadzieję że u Ciebie będzie dobrze![]()
A nie możesz zadzwonić że jutro nie przyjdziesz? I iść jutro do rodzinnego na pewno napisze Ci l4
Nie patrz na innych, tylko na siebie w takiej sytuacji.Powiem wam, ze powoli zaluje... ze dzis jednak ide. Brzuch mnie nadal boli nie mniej niz wczoraj a rano jak sie szykowalam, mialam wrazenie, ze gorac mnie zalewa i ze troche odplywam. Ale coz mam zrobic, jestem w sytuacji w jakiej jestem i nie chce, aby ktos w pracy widzial po pieczatce na zwolnieniu, gdzie bylam. Zwolnienie od internisty moglabym wyblagac, tylko widze juz mine w pracy....Na sama mysl tej miny, mam takiego nerwa ze hej. Napewno byloby wielkie gadanie, bo przeciez teraz goraca faza itd.
No nic, zobacze jak bede sie czula w trakcie dnia. Karte informacyjna z punkcji biore ze soba, wiec gdyby bylo gorzej, po prostu wyjde do lekarza.
Felia a co u ciebie?