Netiaskitchen
Fanka BB :)
O,nie... Ale na pewno Ci się uda,jeśli nie miało się udać teraz,to uda się następnym razem. Trzymam kciuki,żeby było to jak najszybciej :-) Jaki teraz plan?Mi się nie udało. Ale wy walczcie Lwice[emoji173]
Beta spadła.
4.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O,nie... Ale na pewno Ci się uda,jeśli nie miało się udać teraz,to uda się następnym razem. Trzymam kciuki,żeby było to jak najszybciej :-) Jaki teraz plan?Mi się nie udało. Ale wy walczcie Lwice[emoji173]
Beta spadła.
4.
Kur..Mi się nie udało. Ale wy walczcie Lwice[emoji173]
Beta spadła.
4.
@Hooope86 juzz doczytałam,przepraszam,ale mam dziś urwanie glowy w pracy i tak czytam w mikro przerwach...To nie fair że w tym kraju na końcu i tak kasa decyduje o tym czy mozesz być matką...to takie niesprawiedliwe...O,nie... Ale na pewno Ci się uda,jeśli nie miało się udać teraz,to uda się następnym razem. Trzymam kciuki,żeby było to jak najszybciej :-) Jaki teraz plan?
Lekarz mi mowil przed transferem ze jak progesteron bedzie 35 to zeby nic nie zwiekszac. A zesz mnie podkusilo zeby nie przekaldac zastrzyku dzis na ranoSuper przyrostyJuż nie sprawdzaj tylko czekaj na serduszka
A prg masz bardzo ładny, ja bym nie zwiększała.
ZartU mnie w szpitalu muszę płacić 50 zł. [emoji19][emoji19][emoji29]

A naturalne proby wchodza w gre jesli tak to bzykajcie sie ile wlezieNie mamy mrozaczkow. Wszystkie w 4 dobie przestały się rozwijać
Żałuję, że u mnie nie wchodzi w grę cud. Miałabym jakąś motywację, bo przecież to spalanie dużej ilości kalorii a tak to mi się nic nie chce i wieczorem wolę spać.A naturalne proby wchodza w gre jesli tak to bzykajcie sie ile wlezie
Nie jeden cud juz tu sie zdarzyl
A ja mam zakaz od miesiąca a bym zjadła moje ciasteczko i to nie raz... aż zęby zasikam jak się do mnie przytuli - czego się nie robi dla dobra maleństwa...Żałuję, że u mnie nie wchodzi w grę cud. Miałabym jakąś motywację, bo przecież to spalanie dużej ilości kalorii a tak to mi się nic nie chce i wieczorem wolę spać.![]()