nieagatka
Fanka BB :)
A ja lubie ze sprite'em i cytryna [emoji4] mniaaaaamSuper jeat z woda z cytryna ale to trzeba lubic [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja lubie ze sprite'em i cytryna [emoji4] mniaaaaamSuper jeat z woda z cytryna ale to trzeba lubic [emoji4]
O jaki cudny maluszek [emoji173] [emoji173] [emoji173]We wtorek mam druga u niego![]()
Standard to 3, a jak mam smaka jem 4 [emoji1] [emoji1]Nooooooo!!!I nie wim jak Ty Kobito mieścisz te 3 porcje
![]()
Masz rację. Nie denerwuj siebie i dzidziolka.Ech... ja to bardzo cięta jestem w tym temacie, nawet nie chce zaczynać o tym pisać bo mi się wywód palnie na a4 i wy padniecie. Szkoda ładnego wieczoru i nie chce dziecka denerwowac. Na sama myśl mi ciśnienie skacze
Ekhm! Wypraszam sobie!Też żałuję, że je przeczytałam. Banda imbecyli. Trzeba mieć IQ niższe od kury, żeby snuć takie teorie.
Przy takim wyniku 2,2 bierzesz leki ? Ja mam 2,4 i jeden lekarz twierdzi że norma za to.gin twierdzi że norma to 1,6 i teraz nie wiem co mam myślećKochane, właśnie przeżyłam szok życiamoja Pani Doktor wysłała mnie do endokrynologa, bo moje tsh zatrzymało się na 2.20 i nie chce spaść, jestem po wizycie, okazało się, że od urodzenia nie mam lewego płata tarczycy
taka wyjątkowa jestem, że w karierze 60-letniego lekarza trzeci taki przypadek
![]()
Przy takim wyniku 2,2 bierzesz leki ? Ja mam 2,4 i jeden lekarz twierdzi że norma za to.gin twierdzi że norma to 1,6 i teraz nie wiem co mam myśleć
@anetka303 - to są komentarze prymitywnych ludzi , nie warto się przejmowaćKomentarze do tekstu posiekaly mój mózg tak drobno, ze pewnie tydzień minie zanim dojdę do siebie
Z cola lodem i cytryna albo ze spritem i cytryna. A kto mocno lubi to pije i samoMurawcia kupiłam sobie tą whisky tylko z czym to sie pije. Jutro się urżnę uf a ty działaj w tym Zakopcu![]()