Agniecha1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeciez Neoparin to zastrzyki, przeciwzakrzepowa heparyna, a Encorton to steryd w tabletkach.. nie wierze ze farmaceutki mogly sie az tak pomylic. Dopytaj tate czy napewno daly mu jakos zamiennik Encortonu ten Neoparin bo to bardzo dziwne..Dziewczyny mam pytanie tato wykupił mi receptę od Pasnika z racji takiej iż nie mieszkam w Polsce ! Niestety nie było w aptece Encortonu 10mg ,a zamiast tego kupił coś innego czyli Neoparin 4000j.m.(40mg) panie z apteki powiedziały ze to jest to samo czy wprowadzili nas w blad?
Mocne kciuki za jutrzejsze serduszka [emoji173] [emoji173] [emoji8] [emoji8]Beta 18dpt 5141cudzie trwaj [emoji173][emoji173] ostatnia przed wizyta nie powstrzymalam sie
Estradiol 2289
Progesteron 39.7
Kochana, encorton masz na liscie jako nr 2. A ostatnia to heparyna-czyli neoparin. Z listy wynika ze to dwa rozne leki.Zamiast tego ostatniego ,mam zamiennik![]()
Hm. To musze sie dowiedziec od dr G w poniedzialek co o tym mysli...Dziewczyny, na poronieniach się dowiedziałam, że jak cykl bezowulacyjny to Paśnik mówi, że badanie może byc niemiarodajne. Więc @Koniczyna82 przy antykach pewnie też nie...
Napewno neoparinu nie masz zamiast encortonu. Tacie sie musialo pomylic [emoji4] Asia dobrze mowi, popros tate o zdjecia opakowan i wklej tutaj [emoji4] Ty sie za bardzo stresujesz Kochana [emoji8] [emoji8]Kochana jeszcze raz ci napisze co mamranigast, equoral,azatiopryna,Neoparin nie mam tylko encortonu bo to ten Neoparin niby
Masz zalecemie na jakas heparyne. I dostalas wlasnie neoparin jako ta heparyne [emoji4]Dzoasiu ale ja na tym zleceniu od Pasnika nie mam Neoparinu patrz na link , a dostałam jako zamiennik encortonu
Koniecznie zostaw! Heparyna bedzie potrzebna [emoji4]Kochana mój tato mi kupi tylko problem z ta recepta będzie teraz musi iść do rodzinnego i wziasc receptę i wtedy kupić hmmm może lepiej przejdę się tutaj do apteki i cxy maja te leki hmm jak nie to będę kombinować...a ten neoparin to waszym zdaniem zostawić?
Jest na kartce. To jest heparyna-ostatni punkt [emoji4]No mówili i dali Neoparin gdzie nie ma go na mojej kartce od Pasnika