adansonia
Fanka BB :)
Grtko ubóstwa mieszanki lametty gonalu I menopuruCzadzik!
Tak, ja tez w lipcu startuje,mam nadzieje ze jeszcze w pierwszej polowie zaczneKurcia chyba w drugiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grtko ubóstwa mieszanki lametty gonalu I menopuruCzadzik!
Tak, ja tez w lipcu startuje,mam nadzieje ze jeszcze w pierwszej polowie zaczneKurcia chyba w drugiej.
Nie,mój lekarz prowadzący Piotr Raczyński w Unicare WilanówPrzyl
Przypadkiem dr Slowiej ci robił? Bo on w Wilanowie w Medicover pracuje w szpitalu.
Kochana na prawde warto zbadac immunoligie. Tylko ja osobiście radzilabym Ci nie robic na wlasna rękę zadnych badan tylko te ci docent Pasnik zleci. Ja za same badania placilam ok 3 tys zl. Leczenia sa różne. Immunosupresja jak miała @gosia321 i to chyba nie jest duzy koszt, ja mialam szczepienia limfocytami meza i tu sa zazwyczaj 3 szczepienia-koszt jednego w Łodzi to bodajze 600 zl i szczepi się co 3 tygodnie, sa wlewy z niego ntralipidu, sterydy no różnie, zalezy co tam Ci wyjdzie ale na prawde warti udac sie do docentaDziękuję wam dziewczyny za dobre słowo i wsparcie.
To moja 2 poronienie i często tu na forum pada paśnieg i immunologia ze cudotworca, mozecie mi nakreślić o co chodzi tzn co to za badania , jak on leczy tzn czym i ile takie leczenie kosztuje.
To jesli i tak zamierzasz isc na drugie usg bardzo polecam ci ta lekarke. Ona jest wychowanka slynnego Roszkowskiego (do niego nie masz potrzeby isc, po pierwsze cena wysoka a poza tym on tylko trudne przypadki przyjmuje na usg. Takie bardzo trudne, na inne nie ma czasu). Jest ginekologiem w szpitalu Orłowskiego razem z Roszkowskim. Pracuje jako genetyk w szpitalu na Sobieskiego. Wczoraj widzialam na stronie laboratorium co robi na Polske Nifty - maja placowke w Piasecznie ze jest y nich jako genetyk tak ze pacjenci moga sie umowic na konsultacje zanim zdecyduja sie na Nifty. A prywatnie przyjmuje w okolicach Arkadii na prenatalne i na prowadzenie ciazy. Jak planujesz i tak usg to udezala bym fo niej bo masz ginekologa co zeby zjadl na prenatalnych (a do nich ciezsze przypadki z calej Polski trafiaja, a una u Roszkowskiego sie uczyla) i genetyka w jednym. I w centrum.Nie,mój lekarz prowadzący Piotr Raczyński w Unicare Wilanów
Kochana super !!!! To do dzieła a u którego dr byłaś i w której Invicie? Czekamy na wieści co pasikonik zaleci!!!Hej. My po wizycie w Invicta.
Start z antykami w poniedziałek .
03.07.2018 cudotwórca Pasikonik
12.07.2018 Invicta i rozpisanie dlugiego protokółu. Będą zaplanowane wszystkie jajca . Plan podać jeden zarodek na świeżo - pozostałe zamrozić - modle się o wiecej niż 1 zarodek w tym podejściu . Zrobić porządek z moja macicą , mam miesniaki -3 lekarzy twierdzilo , ze przy IVF nie przeszkadzają - ten lekarz uważa , ze mogą przeszkadzać.
No i powrót po trzech miesiącach po mrożaczki ( no chyba , ze plan się zmieni i jakimś cudem ciąża będzie). Quwa do końca roku se tą ciążę wystrugam . Niestety Wasz ciechocinek z wielkim bólem zaniechalismy 720 km dużo.
Musi sie udać bo to nasze 2 i ostatnie podejście ,wiecej psychicznie i finansowo nie podzwigniemy. Milej nocki kobietki.
A ktory lekarz ?
@gosia321 dr G , nie podpasował mi dr H
Kochana super !!!! To do dzieła a u którego dr byłaś i w której Invicie? Czekamy na wieści co pasikonik zaleci!!!
My jesteśmy umówieni na wizytę do dr. H na 27.06. omawiamy wszystko ustalamy plan działania i do dzieła.
Dzisiaj byłam na pobraniu krwi na helicobacter pyroli i chciałam zrobić p/c IgA ale powiedzieli, że IgA nie robię tylko IgG a mam wyraźnie od Paśnika IgA czy jest jakaś różnica między tymi badaniami?? Jeżeli jest znaczna muszę szukać gdzie robią IgA.
Miłego dnia dziewczyny !!! Kciuki za piękne bety i udane wizyty![]()
Dzięki KochanaTo jesli i tak zamierzasz isc na drugie usg bardzo polecam ci ta lekarke. Ona jest wychowanka slynnego Roszkowskiego (do niego nie masz potrzeby isc, po pierwsze cena wysoka a poza tym on tylko trudne przypadki przyjmuje na usg. Takie bardzo trudne, na inne nie ma czasu). Jest ginekologiem w szpitalu Orłowskiego razem z Roszkowskim. Pracuje jako genetyk w szpitalu na Sobieskiego. Wczoraj widzialam na stronie laboratorium co robi na Polske Nifty - maja placowke w Piasecznie ze jest y nich jako genetyk tak ze pacjenci moga sie umowic na konsultacje zanim zdecyduja sie na Nifty. A prywatnie przyjmuje w okolicach Arkadii na prenatalne i na prowadzenie ciazy. Jak planujesz i tak usg to udezala bym fo niej bo masz ginekologa co zeby zjadl na prenatalnych (a do nich ciezsze przypadki z calej Polski trafiaja, a una u Roszkowskiego sie uczyla) i genetyka w jednym. I w centrum.
Link do: Anna Kucińska-Chahwan | Warszawa | Fertina
A swoja drogą to ja mysle ze wszystko jest ok skoro usg wyszlo dobrze. ZE naprawdę widać... mysle ze nie masz co sie martwic.